05 / 05 / 2024

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı yenileme çalışmaları bitti

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı yenileme çalışmaları bitti

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Stadın yenileme çalışmaları 3 ay sürdü.

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Afyonkarahisar Karşıyaka'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Belediye 26 adet konut ve dükkan satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan 26 adet konut ve dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ kuraları peş peşe çekildi! TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ Sosyal Konut projesinde kuralar peş peşe çekiliyor. Yeni ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş kura sonucunu merak ediyir. Peki TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

 Audi A8 L'de şoke eden fiyatlar! İşte Audi A8 L 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi Audi’nin 1994 senesinde üretimine başladığı ve üretimine halen devam ettiği premium sedan modeli A8'in kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Audi A8 L'nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada’da efsane Cuma heyecanı bugün başlıyor! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada’nın heyecanla beklenen Efsane Cuma kampanyası bugün başlıyor. 21 Kasım ile 25 Kasım arasında yaşanacak alışveriş festivali ve çılgın indirimleri kaçırmayın. İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

Altın bugün ne kadar? 19 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.046,20 liradan satılıyor. 19 Kasım 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 19 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 18 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.050,71 liradan satılıyor. 18 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 18 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.053,08 liradan satılıyor. 17 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 17 Kasım altın fiyatları!

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı yenileme çalışmaları bitti Haberi

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı yenileme çalışmaları bitti

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda ki yenileme çalışması tamamlandı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yenileme çalışmaları kapsamında çim zemin ve tribünlerin tadilattan geçirildiğini söyledi.


Yenileme çalışmalarının üç ay sürdüğünü hatırlatan Polat, stadı yeni futbol sezonuna en iyi şekilde hazırladıklarını belirtti. Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nın Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor'a ve Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor'a ev sahipliği yapacağını...