02 / 05 / 2024

Lüleburgaz Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması

Lüleburgaz Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi "Mimari Proje Yarışması" düzenliyor. Birincinin 30 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmanın proje teslimi 29 Haziran 2015 tarihinde sona ediyor.

Lüleburgaz Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması başladı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılacak projelerin 29 haziran 2015 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor. Yarışmanın birincisine 30 bin TL ödül verilecek.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Kadın omuz çantası 190 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü!

BİM’in 14 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, kadın omuz çantası 190 TL’ye, laptop çantası 170 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü. İşte BİM 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Ev kadınlarına müjde! Dışarıda çalışmadan emekli olabilirsiniz! İşte o formül! Hemen bakın

Birçok kanının kafalarında soru işaretlerine sebep olduğu ‘çalışmadan emekli olunur mu’ sorusu netlik kazandır. Bir kadın çalışmadan nasıl emekli olur? Bir kadın çalışmadan emekli olabilir mi? İşte detaylar...

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Lüleburgaz Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması Haberi

Lüleburgaz Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi "Mimari Proje Yarışması" düzenliyor. Birincinin 30 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmanın proje teslimi 29 Haziran 2015 tarihinde sona ediyor.


30 bin TL Kırklar Haber Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızlan Kadın Akademisi "Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı. Mühendislik, Kentsel Tasarım Projelen. Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserlen Yansımaları Yönetmeliği" esasları doğrultusunda Lüleburgaz Belediyesince serbest, ulusal ve tek Kademeli olarak yarışmaya çıktı. 


Mevcut İmar Planlanna uyularak; doğal çevreye uyumlu, kentin kimliğine katkı sağlayacak tasarımları yansıtan, bölge ve şehir halkın n kullanımına yönelik toplum yararını gözeten, kentsel yaşam kalitesine katkı sağlayan, çevre tasarımlan ile desteklenen açık ve yeşil alanlar, çocuk parkları ile spor alanlannı içeren, mimarlık, peyzaj mimarlığı ile tüm mühendislik alanlarında çağdaş ve ekonomik çözümler...