17 / 05 / 2024

M Seçil Grup İnşaat nerede

M Seçil Grup İnşaat nerede

M Seçil Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Seçil tarafından kuruldu. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçil set ürünlerinde kasım ayına özel olarak 3.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Buna göre Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Yabancı yatırımcılar seçime kilitlendi! 500 milyon dolarlık yatırım seçimi bekliyor!

Yabancı yatırımcılar da seçim heyecanı yaşıyor. 500 milyon dolarlık yatırım askıya alındı. İşte detaylar!

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Çiftçilerin mazot ve gübre desteği yattı mı? İl il mazot gübre ödemesinde son dakika! 

Çiftçilerin mazot ve gübre desteği yattı mı? İl il mazot gübre ödemesinde son dakika! İşte mazot gübre desteği ile ilgili merak edilen son dakika gelişmeleri...

Benzin, motorin ve LPG'de yeni indirim var mı? İl il fiyatlar ne kadar? BP, Opet,  Total, PO 18 Nisan 2023 fiyat listesi

Sürücüler benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG'de yeni indirim var mı? İl il fiyatlar ne kadar? BP, Opet, Shell, Total, PO 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye'nin riskini yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

Milyonlarca çiftçi "Mazot ve gübre desteği yattı mı, ödendi mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği 2023 hesaplara yattı mı? Hemen il il bakın! 

TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ İlk Evim projesinin kura takvimi son günlerde merak edilen konulardan oldu. Peki TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

Hemen hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 TL binlerce kişiye yattı! Evde bakım parası il il sorgulama!

Birçok vatandaşın merakla beklediği evde bakım maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 TL binlerce kişiye yattı! Evde bakım parası il il sorgulama!

M Seçil Grup İnşaat nerede Haberi

M Seçil Grup İnşaat nerede

M Seçil Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Seçil tarafından kuruldu. 

M Seçil Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

 M Seçil Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Telsiz Mah.Manolya Sok.No:8/1 Zeytinburnu