26 / 05 / 2024

M1Konya AVM hangi mağazalar açık

M1Konya AVM hangi mağazalar açık

M1Konya AVM'de, yarın mağazalar kademeli olarak faaliyete başlayacak...

Mall of İstanbul AVM'nin değeri ikiye katlandı: 21.6 milyar TL!

Mall of İstanbul AVM'nin 29 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam değeri açıklandı. Dev AVM'nin değeri, 1 yılda resmen 2'ye katlandı. Peki dev AVM'nin pazar değeri ne kadar oldu? Hangi mağazalar var? Kiralanabilir alanı kaç metrekare? 

M1Konya AVM’de Anneler Günü kampanyası başladı! M1Konya AVM’den şimdi milyonlarca anneye hediye müjdesi!

M1Konya Alışveriş Merkezi'nde Anneler Günü kampanyası başladı. İşte M1Konya AVM Anneler Günü kampanyası...

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Zeruj Mall Pendik AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall Pendik mağaza listesi!

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te hayata geçirilen Zeruj Mall kapılarını açtı. Sadece kadınlara hizmet veren Zeruj Mall Anatolia AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall  Pendik AVM mağaza listesi...

AVM yatırımı yaparken hangi özelliklere dikkat edilmeli?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'İkinci şans arayan AVM'lerin değişimi' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

AVM'lerde kira indiriminde hangi taraf ne istiyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını, sektörleri olduğu gibi AVM'leri de etkiledi. Salgın sürecinde 2 ay kapalı kalan AVM'ler sorunlarına çözüm istiyor. 

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Vega AVM mağaza listesi! 

Vega AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'de hangi mağazalar var? İşte Vega AVM mağaza listesi...

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

M1Konya AVM hangi mağazalar açık Haberi

M1Konya AVM hangi mağazalar açık

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs önlemlerinde kademeli olarak normalleşmeye geçileceğini açıklamasından sonra sürece ilişkin çalışmalarına hız verdi. 

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1 Konya AVM, koronavirüs salgını sebebiyle alınan önlemler sonrası, normalleşme sürecine başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mayıs 2020 tarihli normalleşme süreci kapsamında Alışveriş Merkezlerinin açılabileceğine ilişkin önerisine uyarak, 11 Mayıs Pazartesi günü M1 Konya AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmet vermeye başlayacak.

Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana uyum gösteren M1 Konya AVM, karardan sonra hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan ayrıntılı çalışmalar yaptı.

Buna göre; M1 Konya AVM’de Sağlık Bakanlığı’nın önerileri çerçevesinde taze hava veren klima...