19 / 05 / 2024

Macit Haldız şirketleri

Macit Haldız şirketleri

Not Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Macit Haldız tarafından kuruldu.

İnşaat şirketleri rotayı yurt dışına çevirdi!

Ülkemizde sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri, yüksek faiz oranları ve enflasyon sebebiyle inşaat şirketleri yüzünü yurtdışına çevirdi.

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Türkiye konutta cazibesini yitirdi mi?

Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, konut piyasasını değerlendirdi. Haldız, konut piyasasında yaşanan soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Samsung Galaxy Z Flip3 A101’de! Bu fırsat kaçmaz! Elinizi çabuk tutun

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında ilk sıralarda yer alan A101, Samsung'un en çok beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4. 200 TL indirim yaptı. İşte detaylar…

Katlanabilir telefon Samsung Galaxy Z Flip 3'e A101'den 4 bin 200 TL indirim! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan A101, Samsung'un en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4 bin 200 lira indirim yaptı!

Macit Haldız şirketleri Haberi

Macit Haldız şirketleri

Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız yeni şirket kurdu. Not Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  3 milyon TL sermaye kuruldu.


Not Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat yapımı, bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla her türlü mesken, toplu konut, işyeri, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, baraj, turistik tesis, hastane, sağlık merkezi, cami, okul, idare binası, tünel, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün, prefabrik inşaatın yapımı, alımı, satımı, petrol boru hatları, diğer boru hatları, yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları, enerji nakil hatları, telefon, telgraf ve diğer havi...