20 / 05 / 2024

Maçka satılık gayrimenkul

Maçka satılık gayrimenkul

Trabzon İli, Maçka İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrinenkul toplamda 11 milyon 199 bin 854 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kağıthane 7000 satılık daire fiyatları!

8 blokta toplamda 122 adet daireden meydana gelen Kağıthane 7000 projesi Genyap İnşaat imzasını taşıyor. Peki Kağıthane 7000 satılık daire fiyatları ne kadar?

Kağıthane Ferko Line satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line satılık ofisler 12 katlı dört blok şeklinde yükseliyor. Projede ofislerin 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nde 160 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi, 516 ada 5 parsel sayılı gayrimenkul 160 milyon TL bedelle satılıyor.

Büyükçemece'de icradan 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul Büyükçekmece'deki gayrimenkulü satışa çıkardı. 30 bin 750 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık!

AND Gayrimenkul Pastel Evleri satılık ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. AND Pastel Kartal projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yaparak, ev sahibi olunuyor...

Atiye Residence Kağıthane satılık!

Atiye Residence Kağıthane satılık daire alanları 102 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 18 bin metrekareden oluşan proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Atiye Rezidans Kağıthane satılık!

Atiye Rezidans Kağıthane satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. HAS - DBN Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Kağıthane Atiye Residence satılık!

Kağıthane Atiye Residence satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Arsa alanı 3 bin 450 metrekareden oluşan projede toplamda 108 adet konut bulunuyor.

Maçka satılık gayrimenkul Haberi

Maçka satılık gayrimenkul

Trabzon İli, Maçka İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrinenkul toplamda 11 milyon 199 bin 854 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 14 Mart 2018 olarak belirlendi. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Trabzon İl, Maçka İlçe, 157 Ada, 92 Parsel, havva Mahalle/Köy, konak Mevkii,Yedi katlı betonarme 4 yıldızlı olarak yapılmış otel ve arsası olup, Meskun mahalde, Belediyenin yol, su, ulaşım, temizlik v.b. hizmetlerinden yararlanmakta, topoğrafik olarak düz olup, jeolojik olarak sağlam bir zemin yapısına sahip, Trabzon-Gümüşhane Devlet Karayoluna cephe konumda, Maçka ilçe merkezine yaklaşık 600 metre, Trabzon şehir merkezine yaklaşık 31km mesafede, Alış veriş merkezlerine, Okullara, Sanayi sitesine, hastaneye, stadyuma, Kaymakamlığa, Belediyeye Başkanlığına, Terminale ve Üniversiteye yakın konumda, yapılaşmanın ve ticari faaliyetlerin orta yoğun...