09 / 05 / 2024

Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı kanalı

Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı kanalı

Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarıyer'de eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar sonuçlarını rekor düzeyde veriyor. Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı mevkiinde 12 metre genişliğinde, 850 metre uzunluğundaki kanal çalışması sona erdi.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adalar'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık havuzlu ahşap ev!

T.C. Adalar İcra Dairesi, Adalar ili, Büyükada Maden Mahallesi, Yılmaz Türk Caddesi, 182 ada 29 parselde yer alan havuzlu ahşap evi 18 milyon 765 bin TL'ye satıyor...

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Elazığ Camikebir Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Elazığ Maden İlçesi'ne bağlı Camikebir Mahallesi riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Olive Sarıyer 2018'de teslim!

Olive Sarıyer projesinde teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 5 blokta 20 daireden meydana gelen proje Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.

Olive Sarıyer Evleri projesinde teslimler yaklaşıyor!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı.

Olive Sarıyer Evleri'nde teslimler Aralık'ta!

Yapıdem Gayrimenkul imzası ile Sarıyer Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri'nde daireler Aralık ayında teslim edilecek..

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Büyükada'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık köşk!

İstanbul İli Adalar İlçesi Maden Mahallesi Aya Nikola Mevkii'nde yer alan 2.921,50 metrekare yüzölçümlü köşk vasıflı taşınmaz 12 milyon 588 bin 511 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı kanalı Haberi

Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı kanalı

Maden Mahallesi Baba Kenan Parkı mevkiinde yapımı devam eden imarlı yol çalışması nedeniyle gerçekleştirilen 12 mt. genişliğinde ve 850 mt uzunluğundaki kanal çalışması sona erdi. 


Duvar örme, stabilize ve asfalt serme işlemleriyle devam edecek olan proje, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, bölgedeki çalışmaları bizzat yerinde takip ediyorlar.


Sarıyer...