08 / 05 / 2024

mado kahramanmaraş su tesisi

mado kahramanmaraş su tesisi

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde 40 milyon TL'lik yatırımla Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu...

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Deprem bölgesindeki 100 bin konutun su teminini DSİ yapacak!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek projelere içme ve kullanma suyunun Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından sağlanacağını dile getirdi.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

Kahramanmaraş Andırın için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş'ta 278 milyonluk 16 tesisin temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta inşa edilecek 278 milyon lira yatırım bedelli 16 adet tesisin temelini düzenlenen tören ile attı.

Kahramanmaraş'ta atıksu arıtma inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin, projelendirdiği atık su arıtma tesisinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Adatepe Barajı 3. Kısım ihalesi yapıldı!

Kahramanmaraş Adatepe Sulaması 3. Kısım inaşatının ihalesi yapıldı. 3. kısım ile birlikte toplamda 239 bin 860 dekar araziye su temin edilecek.

Kahramanmaraş'a 26 yeni tesis geliyor!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta 284 milyon liraya mal olacak 26 tesisinin temelini birlikte attı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi 2017 Eylül'de tamam!

Kahramanmaraş Su ve Atıksu Projesinde betonarme inşaat çalışmalarında yüzde 46'lık fiziki gerçekleşme sağlandı. Projede çalışmaların 2017 Eylül ayında bitirilmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ÇED süreci tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak olan, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi için başlatılan ÇED süreci tamamlandı.

mado kahramanmaraş su tesisi Haberi

mado kahramanmaraş su tesisi

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde bulunan ve deniz seviyesinden bin 215 metre yükseklikte çıkan doğal kaynak suyuna 40 milyon TL'lik yatırım yapan Mado, bunun için Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu. Tesislerde Marsu markasıyla üretime başlandı. Cam ve pet şişe olarak paketlediği suyu yurtiçindeki 304 konsept mağazasında satışa sunan şirket, ilk ihracatını da Irak ve Bahreyn'e yaptı. Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Kanbur, hedeflerinin su sektöründe liderliğe oturmak olduğunu söyledi.


Sabah...