27 / 05 / 2024

mağazaların yılbaşı cirosu

mağazaların yılbaşı cirosu

Sıcak havanın etkisiyle kasım ayında alışveriş yapmayan tüketici, soğuk hava ve yılbaşı için kesenin ağzını açtı. Mağazaların cirosu yüzde 15 arttı. İndirim ve kampanyalar devreye girdi...

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az zaman kaldı...

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Altında tehlike çanları çalmaya başladı! Yılbaşından sonra bu rakama gelecek önceden bakın

Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın ardından fiyatların nasıl bir yönde seyredileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Altının yılbaşından sonra ise sıçrama yapması bekleniyor.

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Altın yılbaşına bu rakamla girecek! Altında fiyatı öğrenmek isteyenler acil buraya, analistler söyledi

Altın fiyatlarında bir düşüş bir yükseliş şeklinde dalgalanmalar devam ediyor. Analistler de altın fiyatlarının yılbaşı geleceği konum hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Gelin bu değerlendirmelere hep birlikte göz atalım...

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

mağazaların yılbaşı cirosu Haberi

mağazaların yılbaşı cirosu

Sıcak havanın etkisiyle kasım ayında alışveriş yapmayan tüketici, soğuk hava ve yılbaşı için kesenin ağzını açtı. Mağazaların cirosu yüzde 15 arttı. İndirim ve kampanyalar devreye girdi.


Perakende sektörü yılbaşı alışverişinin artmasıyla hareketli günler yaşıyor. Kurban bayramından sonra özellikle gıda piyasasında düşen satışlar, bu ay itibarıyla yeniden canlandı. Hazır giyimde ise kasım ayında havaların sıcak geçmesi nedeniyle olan satışlar, soğuk havanın etkisiyle ertelenen talepleri devreye soktu. Şirketler, bu ayın ilk 10 gününde geçen yılın aynı dönemine göre cirolarını yüzde 10 artırdı. Ay sonunda ise yüzde 15'lik artış hedefleniyor. 


İNDİRİMLER DEVREYE GİRDİ 

Şirketler hem kış hem de yılbaşına özel indirimleri başlattı. Bu dönemde kampanya yarışına da giren perakendeciler indirimli üründen, hediye çekine, bedava akaryakıt kuponundan, eve çiçek gönderimine kadar birçok alanda tüketiciyi çekmeye çalışıyor....