06 / 05 / 2024

Mahir Budak

Mahir Budak

Volkanlar Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahir Budak, Hakan Budak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de kuruldu.

Mağdur ev sahibi, CHP'li Ali Mahir Başarır'a seslendi: Ben ve benim gibi mağdurlar için tek kelime etmiyorsunuz!

Ev sahibi kiracı kavgalarının alevlendiği şu günlerde mağdur bir ev sahibinden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a eleştiri geldi. İşte mağdur ev sahibinin o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Mahir Anli Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mahir Anli Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Anli tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Mahir Polat'tan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Kamuoyunda tepkilerle karşılaşan İstanbul'da Tarihi Yarımada’daki Mimar Sinan'ın eseri Süleymaniye Camii'nin önünde yapılan İlim Yayma Vakfı'nın yurt inşaatında resmi süreç sürüyor. Sürecin nasıl işleyeceğiyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan açıklama geldi.

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Mahir Orak: Tasarruf finansman sektörü itibar kazandı!

Yaşanan son gelişmelerle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 21 şirketin intibak taleplerinin reddi için karar verdi. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mahir Polat'tan Gezi Parkı'nın mülkiyetinin değiştirilmesine ilişkin açıklama!

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na verildi. Peki el değiştirme nasıl yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat anlattı...

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

Mahir Orak: Tasarruf Finansının yasal düzenleme sürecinde öncü rol oynadık!

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yasal düzenlemeyle ilgili önemli açıklamalar yapan Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, sektörün geleceğine yönelik görüşlerini paylaştı.

Mahir Budak Haberi

Mahir Budak

Volkanlar Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahir Budak, Hakan Budak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Volkanlar Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Şirker her türlü tarihi yapıların restarasyonlarını tamirlerini bakımlarını yapar yaptırır. 4-Şirket her...