29 / 04 / 2024

Mahmut Aşmalı kim

Mahmut Aşmalı kim

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, MÜSİAD Fuarı'nın iş dünyası için önemli bir fırsat olduğunu belirterek fuarı 'MÜSİAD Bayramı' diye tanımladı.

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

İnşaat maliyeti nedir? 100 metrekare ev kaça mal olur?

Ağustos ayında temmuza göre inşaat maliyet masraflarında kademeli artış devam ediyor. Yüksek enflasyon ve faiş artışlar ve dolardaki yükselişe bağlı olarak inşaat maliyetleri de artarak devam ediyor.

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Memurlar ve SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın! 4 soruda maaş zamları tek tek açıklandı! Kim kaç lira alacak?

SSK, BağKur emeklileri ve memurlar maaş hesaplamalarını sık sık araştırıyor. Peki kim kaç lira alacak? Kime zam var?

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Prefabrik ev fiyatlarında indirim var mı? 50 metrekare prefabrik ev yaptırmak kaça mal olur?

Prefabrik evler kolay kurulum ve monte ediliyor. Bundan dolayı da bu yapılar sıkça tercih edilmektedir. Bu yapıların fiyatları kullanılan malzeme ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. İşte merak edilenler!

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Mahmut Aşmalı kim Haberi

Mahmut Aşmalı kim

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyapı İnşaat Yönetim Kumlu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, MÜSİAD Fuarı'nın iş dünyası için büyük bir işbirliği fırsatı olacağım söyledi. Aşmalı "İslam ülkeleri arasında tek güvenli liman olan ülkemize her geçen gün ilgi artıyor" dedi. Aşmalı sorulan yanıtladı:15. MÜSİAD Fııan ve 18.Uluslararası iş forumu sizin için ne anlam ifade ediyor? 

MÜSİAD fuarı ve 18 .Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor. 

Birçok ülkeden gönüldaşlarımızın olacağı, çok sayıda iş adamı ile bir araya geleceğimiz önemli buluşma noktamız olacak. 

Kısaca 1 hafta sürecek Müsia bayramına hazırız! 

Fuardan iş bağlantıları ve işbirliği yönünde beklentileriniz nelerdir? 

Fuarda çok sayıda yerli ve sadece kimliklerinde farklı ülke yazan ancak bizim kardeş olarak kabul ettiğimiz yabancılar katılımcılar olacak. Bu sayede katılımcılarla,...