28 / 08 / 2024

mahmut çelik emlak sektörü

mahmut çelik emlak sektörü

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik, "Kalifiye elemanlarımızı yüksek maaş teklifleriyle elimizden alıyorlar. Emlak sektöründeki ezeli rekabet pek çok şirketin yetişmiş elemanını elinde tutmasını da zorlaştırıyor." dedi.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Çelik tarafından kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Gökbak tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

mahmut çelik emlak sektörü Haberi

mahmut çelik emlak sektörü

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik, "Kalifiye elemanlarımızı yüksek maaş teklifleriyle elimizden alıyorlar. Bu resmen hırsızlıktır, ahlaksızlıktır" dedi. Emlak sektöründeki ezeli rekabet pek çok şirketin yetişmiş elemanını elinde tutmasını da zorlaştırıyor. Durum böyle olunca kalifiye elemanın aklını yüksek ücret ve üst düzey pozisyon teklifleriyle çelen şirketler rakip firmaları da çileden çıkarıyor. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çelik, "New York'ta çalışmıyoruz. Vahşi kapitalizmin birbirini parçaladığı topraklar değil bu topraklar. 20 kişilik departmandaki 20 kişiye birden iş teklifi geçmek ahlaksızlıkta. Aklında iş değiştirme olmayan elemanımı yüksek maaş ve unvan teklifiyle elimden almak da hırsızlıktır" diye konuştu. 


KAPININ ÖNÜNE KOYUYORLAR

 Profesyonel yaşamda iş değiştirmenin çok normal olduğunu ancak son dönemde bazı firmaların bu işi çirkinleştirdiğini kaydeden Çelik, "Bir de bu marifetmiş gibi çıkıp...