06 / 05 / 2024

Mahmut Hiçyılmaz

Mahmut Hiçyılmaz

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz gayrimenkul yönetimi ve denetimini kapsayan kanunların olmayışı nedeniyle bazı sorunlar olduğunu söyleyerek, emlakçı algısının değişmesi gerektiğini vurguladı.

Antalya-Kayseri YHT turizm açısından önemli!

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Sayman Üye Bahri Coşkun ve meclis üyelerinden oluşan heyet, ATO Başkanı Salih Bezci ve yönetim kurulu üyelerinin konuğu oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024'te uygulanacak asgari ücret için müzakere sürecinin üçlü şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yılmaz, aynı zamanda, sosyal konutun hiçbir zaman ihmal edilecek bir konu olmadığını söyledi.

Depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı'yla ilgili çarpıcı detay!

İzmir Bayraklı’da enkaz alanına giden CHP’li vekil Mahmut Tanal, Twitter’dan paylaştığı videoda, yan yatan ve alt katları çöken Yılmaz Erbek Apartmanı’yla ilgili çarpıcı bir detaydan bahsetti.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Biz kaçak ev değil yazlık yıktık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Kayseri Ticaret Odası yeni binasına kavuşuyor!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, bölgedeki projelerden bahsetti. Hiçyılmaz, KTO binasıyla ilgili detyaları paylaştı.

Yılmaz Erdoğan: Hiç yatırım yapmadım!

Cengiz Semercioğlu köşesinde Yılmaz Erdoğan ile röportajını yayımladı. Semercioğlu'nun yatırımlarla ilgili sorununa şöyle yanıt verdi:

KTO'nun yeni hizmet binası yıl sonunda hizmete açılacak!

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve protokol üyeleri, yapımı devam eden KTO Hizmet Binası inşaatını gezdi. Mahmut Hiçyılmaz, inşaatın son durumu hakkında bilgi vererek yıl sonunda hizmete açılacağını belirtti.

Cevdet Yılmaz Sur ve Cizre’deki çalışmaları anlattı!

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Tarihi hiçbir yapıyı kamulaştırma gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Buralar yakılırken, yıkılırken ses çıkarmayanlar şimdi hükümetimiz inşa etmeye çalışırken bunu gölgelemeye çalışıyorlar" dedi.

Mahmut Hiçyılmaz: Emlakçı algısı değişmeli!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz gayrimenkul yönetimi ve denetimini kapsayan kanunların olmayışı nedeniyle bazı sorunlar olduğunu söyleyerek, emlakçı algısının değişmesi gerektiğini vurguladı.

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Kayseri Ticaret Odası'nın yeni hizmet binası erken bitecek!

Kayseri Ticaret Odası Yönetimi Cuma Namazı sonrası Başkan Mahmut Hiçyılmaz'ın önderliğinde yeni hizmet binası inşaat sahasına giderek incelemelerde bulundu. Hiçyılmaz incelemelerden sonra inşaat hakkında bilgi verdi.

Kayseri Ticaret Odası'nın yeni hizmet binası ne zaman bitecek?

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yapımı devam eden Ticaret Odası'nın yeni hizmet binasının Kayseri'ye ve Kayseri ticaretine büyük bir prestij katacağını belirterek "şehrimizin yüz akı olacağız" dedi.

Mahmut Hiçyılmaz Haberi

Mahmut Hiçyılmaz


KTO tarafından 14. Meslek Grubu Gayrimenkul ve Kiralama Hizmetleri ve 41. Meslek Grubu Yapı Kooperatifleri üyelerine yönelik olarak Sektörel İstişare Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, meslek komiteleri toplantılarına çok önem verdiklerini kaydederek, 2015 yılında toplantılarda konuşularak yönetim kuruluna gelen 400 sorunun 200’ünü çözüme kavuşturduklarını söyledi. Hiçyılmaz, “Meslek komiteleri toplantısına çok önem veriyoruz ve ayda bir toplanması gereken meslek komitelerimizin toplantımızın yanı sıra istişare toplantılarımızı yapıyoruz. Genişletilmiş meslek komiteleri toplantılarını yapıyoruz. Buradaki gayemiz şu; Kayseri Ticaret Odası’nda demokrasiyi tam manasıyla yerleştirmek ve tabandan gelen talep ve istekleri yönetim kuruluna kadar götürüp yönetim kurulu faaliyetlerinde tabandan gelen bu istekleri konuşmak ve sıkıntıları çözebilmek adına faaliyetler gösteriyoruz. Zaten yapılması gerekenin de bu olduğu kanaatindeyim, çünkü bir...