26 / 07 / 2024

Mahmut İsa Şenel

Mahmut İsa Şenel

Şenel Proje Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Şenel, Mahmut İsa Şenel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlık-Sen'den son dakika açıklaması: Kamuda kapsamlı maaş reformu yapılmalı! 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, kamuda kapsamlı bir maaş reformu uygulanması gerektiğinin altını çizdi. İşte söz konusu o açıklama...

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ray Group İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Group İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Koray Mahmut Sağlam ve Yıldıray Çakmak ortaklığında kuruldu.

Mahmut Çelikus: Devlet kiracıların ödemelerine kolaylık getirmeli!

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına karşı işletmeler için alınması gereken önlemler konusunda yaptığı açıklamada, işletmelerin ay sonunda ödeyecekleri kira ödemelerine destek sağlanması gerektiğini belirtti…

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Slp Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Slp Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 3 milyon 393 bin 416 TL sermaye bedeli ile Muhittin Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer, Sıddık Ciğer ve Mehmet Ciğer ortaklığında kuruldu.

Adana Doğankent sağlık merkezine kavuşuyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, inşaatı devam eden Doğankent Aile Sağlığı Merkezi’nin yıl sonu hizmete açılacağını dile getirdi.

Ödemiş Taşpazar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Birgi'de Taşpazar sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bölgenin yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Sancaktepe Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi’nde temeli geçtiğimiz Mayıs ayında atılan Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir Kışla'da örnek dönüşüm yapıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Bu zor işin altından alnımızın akıyla kalkıyoruz. Kışla Mahallesinde örnek bir dönüşüm sağladık. Bunu tüm Yüreğir’e yayacağız." dedi.

Şenel Proje Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenel Proje Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Şenel, Mahmut İsa Şenel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm Yüreğir'e katkı sağlayacak!

Kentsel dönüşüm Yüreğir'e katkı sağlayacak. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Yüreğir'in gelişmesi için kentsel dönüşüm çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mahmut İsa Şenel Haberi

Mahmut İsa Şenel

Şenel Proje Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Şenel, Mahmut İsa Şenel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Şenel Proje Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...