20 / 05 / 2024

Mahmut Kaya

Mahmut Kaya

MYN İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Kediköy Kafe Bar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kediköy Kafe Bar Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kaya tarafından kuruldu.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Atilla Kaya: Çeşme'ye mutlaka TOKİ konutları inşa edilecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Çeşme ilçe ziyaretlerinde iki ilçeye müjdeler verdi. Kaya: "Çeşme'de dar gelirli insanlarımız mutlaka ev sahibi olacak. " dedi.

MYN İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYN İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kayabaşı Kaya City'de yoğun istek üzerine kampanyalı fiyatlar!

Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen Kaya City projesinde 1+1 daireler tükendi. Yoğun istek üzerine sınırlı sayıdaki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler kampanyalı fiyatlarla satılıyor...

Kaya City havadan görüntülendi!

Kaya City projesi 17 Ekim 2012 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Kaya Prestige Konutları'nda 435 bin liraya 3+1!

İzmir Kaya Prestige Evleri'nde fiyatlar 320 bin liradan başlıyor, 2 etaptan oluşan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Kaya City Celaloğlu'nda 159 bin TL'ye 113 metrekare 2+1!

Kaya City projesinde konut fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar için banka kredisi kullanılıyor

TOKİ Kayaşehir Evleri'nden havadan video!

TOKİ'nin Kayaşehir'de yer aldığı projelerinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

TOKİ Kayaşehir'den havadan video!

TOKİ'nin Kayaşehir'de yer alan konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Kaya City projesinin havadan videosu!

Celaloğlu İnşaat tarafından Kayabaşı bölgesinden konumlandırılan Kaya City projesinin havadan videosunu www.havadanemalkvideo.com ekibi görüntüledi

Mahmut Kaya Haberi

Mahmut Kaya

MYN İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


MYN İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...