30 / 04 / 2024

Mahmut Özgener tff

Mahmut Özgener tff

Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener, dünyanın en büyük yaprak tütün firması ABD'li Alliance One Tütün A.Ş ile ortak olarak yeni bir şirket kuracak...

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

Nefes alamayacak duruma geldiler…İhracatçı mevzuat değişikliklerinden şikayetçi!

İhracatçıları etkileyen mevzuat değişikliklerinin işlerini sürdürmelerine engel olduğunu belirten İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener,  “nefes alamayacak duruma geldik” açıklamasında bulundu.

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

İzmirli depremzedelere 120 yeni konut müjdesi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptığı açıklamada İzmirli depremzedeler için başlatılan  "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 120 konut için ihaleye çıkıldığını dile getirdi.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Mahmut Asmalı'dan 2022 yılı asgari ücret değerlendirmesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 2022 yılı asgari ücret zammıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte Asmalı'nın o değerlendirmeleri...

Mahmut Tanal'dan kira eylemlerine yönelik açıklama! 

CHP’nin hukukçu vekili Mahmut Tanal, Ankara Valiliği’nin “Barınamıyoruz” eylemini yasaklamasına ve polisin müdahalesine tepki verdi. 

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

İZTO'dan hizmet sektörü için kira önerisi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, koronavirüsle mücadele kapsamında hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar için kira desteği verilmesi yönünde öneride bulundu. 

Mahmut Özgener tff Haberi

Mahmut Özgener tff

Türkiye'nin en büyük tütün firmaları arasında yer alan Öz-Ege Tütün Sanayi'ndeki Aliberti Ailesi ile ortak olan Özgener, yeni bir açılıma gidiyor. 

Rekabet Kurulu'nda yer alan duyuruya göre Özgener, ABD'li Alliance One Tütün ile Oriental Tütün Paketleme Sanayi Ticaret A.Ş adında yeni bir şirket kurmak için başvuru yaptı. 

Konuyla ilgili hurriyet.com.tr'nin sorularını yanıtlayan Özgener, Öz-Ege Tütün Sanayi'ni bölerek içerisindeki fabrika, depo ve gayrimenkulleri yeni şirkete geçirdiklerini söyledi. Yeni şirkette ABD'li Alliance ile birlikte sadece tütünün işlenmesi ve depolanması işlemlerini gerçekleştireceklerini söyleyen Özgener, "Ancak tütünün alınıp satılmasında bağımsız hareket edeceğiz" dedi.


Özgener, ortaklık yaptıkları Alliance'ın yaprak tütünde hem dünyanın hem de Türkiye'nin en büyük firması olduğunu söyledi. 


UZUN YILLARDIR TÜTÜN SEKTÖRÜNDE

Özgener Ailesi, uzun yıllardır tütün sektöründe faaliyet gösteren bir aile. 1960 yılında Özgener Tütün adında...