29 / 04 / 2024

mai residence ne zaman teslim edilecek

mai residence ne zaman teslim edilecek

Fer Yapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için ‘Yok Artık’ sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, konut alacaklar hiç para ödemeden evini seçip yerleşiyor, ödemeler ise bir yıl sonra başlıyor.

Mai Residence adres bilgileri!

Mai Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da 11 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje toplam 213 adet daireden meydana geliyor. Mai Residence adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor...

Mai Residence'ta teslimler ne zaman gerçekleşecek?

Fer Yapı Mai Residence'ta fiyatlar 137 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri Ekim 2014'te yapılacak

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinin ilk bloğu 2015 yılı Mart ayında teslim edilecek. İşte Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi...

Mai Residence kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence 14 katlı ve 35 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 298 bin TL'den başlıyor. İşte Mai Residence kampanyalı ödeme planı...

Fer Yapı Mai Residence peşinat ve ara ödeme yok!

FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir kampanya başlattı. Projenin ilk bloğu Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül’de teslim edilecek.

Cebeci Residence ne zaman teslim?

Toplam 126 adet daireden meydana gelen Cebeci Residence Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Cebeci Residence ne zaman teslim edilecek?

Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Papatya Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet dükkan meydana gelen projede fiyatlar 168 bin liradan başlıyor...

Mai Residence'da ev sahibi olmak için son gün bugün!

FERYAPI'NIN, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da teslimler 2015 yılının mart ve eylül aylarında gerçekleştirilecek. Projede ödemelerin bir yıl ötelendiği kampanya bugün sona eriyor.

Mai Residence ödemeleri erteliyor!

Mai Residence 'ta düzenlenen kampanya kapsamında 3 bin 500 liraya karşılık gelen yüzde 1 peşinatı ödeyip, ödemeleri 1 yıl ertelemek mümkün. Mai Resindence'da yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.

mai residence ne zaman teslim edilecek Haberi

mai residence ne zaman teslim edilecek

Kampanyaya göre, konut alacaklar hiç para ödemeden evini seçip yerleşiyor, ödemeler ise bir yıl sonra başlıyor. Projede, 1. blok Mart 2015’te, 2. blok ise Eylül’de teslim edilecek.



E-5 Karayolu üzerinde yer alan Mai’de 1+1 ünitelerin peşin satış fiyatı 298 bin liradan, 2+1 üniteler ise 325 bin liradan başlıyor. Projde 1 KDV avantajı da uygulanıyor. Kampanyada, yüzde 25 oranındaki peşinat Mart 2016’da ödeniyor ve aylık sabit taksit ödemeleri de yine Mart 2016’da...