03 / 05 / 2024

Maket üzerinden değil 3 boyutlu projeden ev alın

Maket üzerinden değil 3 boyutlu projeden ev alın

Markalı konut projelerini, haritadaki gerçek konumlarında 3 boyutlu olarak sunan 3DKonut.com, konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıralad: İşte ev almak isteyenlerin okuması gereken maddeler

İmar affı değil, depreme dayanıklı binalar istiyoruz! 

SAHİM-SEN Başkanı Özlem Akarken, depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen sorunların devam ettiğini ve çözüme kavuşturulmadığını vurguladı. Akarken '' İmar affı değil depreme dayanıklı binalar istiyoruz'' dedi. 

Emekli promosyonunu boşverin bir de buna bakın! Bir 1O bin TL değil ama kazandırır

Vatandaşlar sadece emekli promosyonları üzerinden kar edebileceklerini düşünüyorlar. Ancak bu durum gerçekçi değil. Birçok marka hediye veriyor. İşte o markalardan birinin kampanyası hakkındaki detaylar...

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Moody’s’in Türkiye notu Arapların umrunda değil!

"Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviyenin altına indirmesi, Arap sermayesinin umurunda değil."

İnan Kıraç: Riva ve Florya projelerine oyum evet değil!

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurulu'nda söz alan Galatasaray Vakfı Başkanı İnan Kıraç, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum, dövizin seyri tüm diğer etkenler düşünüldüğünde benim kararım evet değil" dedi.

Konut sektöründe balon değil, köpük oluşuyor!

İnşaat sektöründe hem talep hem de arzda, fiyat elastikiyetinin olumlu yönde etkilendiği görülüyor. Uzmanlara göre, bu durumda, konut sektöründe balon değil, olsa olsa köpükten söz edilebilir .

Kentsel dönüşüm Şanlıurfa'da kolay değil!

Uzun yıllardan beri bitirilemeyen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açıklık getirdi. Çiftçi ''Kentsel dönüşüm Şanlıurfa'da kolay değil. Yeşildirek'te kentsel dönüşümün gerçekleşmemesinin nedeni yoğun bir yapının olmasıdır."dedi.

Yeni nesil iş merkezlerinde fiyatlar yüksek değil!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci'den yeni nesil iş merkezlerinin ‘uçuk’ fiyatları olduğunu düşünen iş dünyasına, sektörden ‘fiyata değil, totale bak’ mesajı geldi.

Hüseyin Arslan: Bekle-gör değil yatırım zamanı!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

Konut alımında konuma değil kimlik belgesine bakılıyor!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, Artık ev alırken, satarken ya da kiralarken sadece konumuna, manzarasına, oda sayısına değil kimlik belgesine de bakılıyor." dedi.

Hamdi Akın: Bugün satmak değil, almak zamanı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye ekonomisinde ciddi bir yükselişin başlayacağını belitti. Akın, "Bugün satmak değil, almak zamanı" tavsiyesinde bulundu.

İzmir'de kentsel dönüşüm değil bina yenileme yapılıyor!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir'de müteahhitlerin kentsel dönüşüm adı altında yık - yap sistemine yönlendirildiğini, ancak bunun kentsel dönüşüm değil, bina yenileme olduğunu dile getirdi.

Maket üzerinden değil 3 boyutlu projeden ev alın Haberi

Maket üzerinden değil 3 boyutlu projeden ev alın

3DKonut.com'dan yapılan açıklamaya göre, sosyal olanakları, güvenliği, estetik mimarileri ve iddialı konseptleriyle cazip seçenekler sunan markalı konut projelerinden ev sahibi olmayı planlayanlar, önce projeyi hayata geçiren inşaat şirketine bakmalı. Ayrıca yasal izinlerin tam olup olmadığı, belirtilen lokasyonun doğruluğu, deprem yönetmeliğine uygunluk ve seçilen dairenin özellikleri de mutlaka araştırılması gereken başlıklar olarak öne çıkıyor.

Nelere dikkat edilmeli Antalya'da her geçen gün yeni bir markalı konut projesi hayata geçiriliyor. Ev sahibi olmayı planlayanların hayallerini süsleyen projelerden konut alırken, genellikle maket üzerinden seçim yapılıyor. Yapılan açıklamada, konut projelerinden konut satın alırken nelere dikkat etmek gerektiği, Türkiye genelindeki markalı konut projelerini 3 boyutlu olarak sunan emlak portalı 3DKonut.com, projeden ev almadan önce neler yapılması gerektiği belirtildi Üç boyutlu sunum şeffaf Ev alacaklara inşaat şirketinin...