05 / 07 / 2024

makine kırılması

makine kırılması

Konut sigortası ile evlere tam güvence sağlayan AIG Sigorta, Güvenli Yuvam poliçesi, konut içerisinde yer alan misafirleri de kapsıyor...

Kiralarda 25 sınırının kaldırılması fahiş artışlara neden olmayacak!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının kaldırılmasının fahiş artışa neden olması beklenmediğini belirterek, "Kiralarda büyük köpük etkisini kaybetti." dedi.

CHP'li Fethi Açıkel: Kiralarda yüzde 25 sınırının kaldırılması dengelenme değil dalgalanma yaratacak!

CHP Milletvekili Fethi Açıkel son günlerde sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yüzde 25 kira artış sınırının kaldırılmasının beklendiğinin aksine kiralarda bir dengelenme değil yeni bir dalgalanma yaratacağını söyledi.

Murat Kurum: İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması güvenlik meselemiz!

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, ''İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. ''dedi.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Hükümetten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması: Ne yapıp edip hızlandırılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sürecin hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Hesabınıza her ay 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!

Hesabınıza her ay tıkır tıkır tam 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli... Hemen bu detaylara bakın...

Borsada ‘tahtacı’ ve ‘balina’ hareketlerine dikkat! Spekülatif hareketlerin araştırılması için TBMM’ne önerge verildi!

CHP'li Mühit Kanko, Borsa İstanbul’daki spekülatif hareketlerin araştırmasına yönelik TBMM’ne bir araştırma önergesi verdi. Kanko, önergesinde, küçük yatırımcıların korunması için borsada ‘tahtacı’ olarak tabir edilen spekülatif hareketlerin araştırılmasını istedi.

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

Prof. Dr. Naci Görür’den son dakika deprem uyarısı! Bu fay kırılabilir! Tam bu şiddette deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için hem vatandaşlara hem de yöneticilere yeni bir uyarıda daha bulundu. En az 7.2 ile 7.6 şiddetinde deprem beklediklerini söyleyen Naci Görür, “Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bolu depreminden sonra Naci Görür kırmızı alarm vererek açıkladı!

Bolu'da gerçekleşen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, depremin Kuzey Anadolu Fayı (KAF) zonu içinde meydana geldiğini ifade etti. Görür, bu depremin, 1999 depremlerinde kırılmamış olan bir bölgenin kırılması sonucu meydana geldiğini belirtti.

Gram ve çeyrek altın da yeni rekor kırıldı! Saat 12.15 itibarıyla gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altında haftanın ilk günü yeni bir rekor daha kırıldı. Piyasaların açılmasıyla fiyatı yukarı giden gram ve çeyrek altın, saatler 12.15’i gösterdiğinde yeni bir rekor daha kırdı. ve bakın hem gram hem de çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu…

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

makine kırılması Haberi

makine kırılması
AIG Sigorta, konut sigortasında Güvenli Yuvam uygulamasındaki poliçeyle yangın, hırsızlık, taşıt çarpması, makine kırılması ve doğal afette teminata bakmaksızın limitli felaket nakit teminatı sağlıyor. Bu uygulamada sunulan farklılıklardan biri de Med-Line ambulans hizmetinin, misafirler de dahil olmak üzere konut içinde bulunan herkesi kapsıyor oluşu. Eşya hasarlarında (hırsızlık hasarları dahil) eskime payı düşünülmeden eşyaların yeni değerinin ya da tamir ücreti ödeniyor. Misafirlerin eşyaları da teminat altına...