29 / 04 / 2024

makro inşaat satış ve pazarlama müdürü

makro inşaat satış ve pazarlama müdürü

Makro-Akyapı Ortak Girişimi CNR Emlak 2014 Fuarı'na Başakşehir bölgesininde yeni merkezi tanıtmak için katıldı. Makro İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Olkan Güneş, bölgenin detaylarını ve 2015 yılı projelerini anlattı...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler'de Mert Diri tarafından kuruldu.

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat!

Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 16 Mart tarihinde ön satışa çıkıyor. İşte Makro İnşaat Mavera Comfort fiyat bilgisi...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Makro İnşaat'tan Silivri'ye 616 konut geliyor! Yeni proje!

Bahçetepe İstanbul, Mavera Başakşehir ve Park Mavera gibi projelere imza atan Makro İnşaat, Silivri'nin Ortaköy Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor..

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Makro İnşaat Başakşehir'de 1500 konut yapacak! Yeni projeler!

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nejmi Çiçekçi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ ve Makro İnşaat Gayrimenkul Sertifikası toplantısı 8 Mart'ta!

TOKİ ve Makro İnşaat, sektörde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Sertifikası projesini hayata geçiriyor. Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleşecek toplantı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Invest İnşaat projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

makro inşaat satış ve pazarlama müdürü Haberi

makro inşaat satış ve pazarlama müdürü

Mavera Başakşehir, Bahçetepe İstanbul, Mavera Sarayları, Seyran Şehir ve 540/4 Parsel projelerini hayata geçiren Makro-Akyapı Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Olkan Güneş, Emlak 2014 Fuarı'nı değerlendirdi.


Olkan Güneş, başaksehiryenimerkez.org internet sitesi üzerinden tanıtımı yapılan projenin detaylarını ve 2015 yılı projelerini Emlakkulisi.tv'ye anlattı.