14 / 05 / 2024

makyol esenyurt arsası yeri

makyol esenyurt arsası yeri

Makyol İnşaat Esenyurt projesi, Akbatı AVM'nin tam karşısında, yaklaşık 20 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek. Makyol Esenyurt satışlarının Nisan ayında başlaması hedefleniyor...

Marmara Park AVM arsasının kira değeri belli oldu! İşte o rakam!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 Ada, 102-103-110 parsellerde yer alan Marmara Park AVM arsasına ilişkin üst hakkı kira bedeli açıklandı. İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Esenyurt'ta 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsasını 8 milyon 562 bin 790 TL bedelle satışa çıkardı.

Yeşil GYO Esenyurt arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, İstanbul İli, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2945 ada 25 parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1225 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Esenyurt'de 15 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde 202 ada 35 parselde yer alan 949 metrekare yüz ölçümlü fabrika ve arsasını 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Makyol Santral ödemeleri 2018!

Makyol Santral ödemeleri 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt metrosunun tamamlanmasıyla daha da değerlenecek proje İstanbul Bahçeşehir’de inşa ediliyor.   

Yeşil GYO Esenyurt arsası için Olcaylar Yapı ile anlaştı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esenyurt'taki arsası için Olcaylar Yapı İnşaat ile düzenleme şeklinde satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi imzalayacak...

Makyol Santral'in lansmanı yapıldı! 319 bin TL'ye!

Bahçeşehir – Esenyurt bölgesinde inşa edilen Makyol Santral'in lansmanı bugün Mövenpick Hotel'de gerçekleşti. Lansmana özel kampanyanın sunulduğu Makyol Santral'de daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor..

Esenyurt'ta 10 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsası 10 milyon TL'ye satılıyor. Taşınmazın satış günleri 02/10/2017 ve 01/11/2017 tarihleri olarak belirtiliyor.

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nu Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının elektro mekanik yapım işi ihalesini Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı

Esenyurt'ta 28.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

T.C Büyükçemece 2. İcra Dairesi, Esenyurt'ta bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 28 milyon 890 bin 905 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta icradan 8.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Büyükçekmece 2.İcra Dairesi, Esenyurt İlçesi, Kıraç Köyü'ndeki Otomobil Dünyası İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adına kayıtlı “dükkan” ve arsası nitelikli gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 20 Eylül Salı günü yapılacak olan taşınmazın bedeli 8 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

makyol esenyurt arsası yeri Haberi

makyol esenyurt arsası yeri


Beylikdüzü'nde Makyol Yaşam projesini hayata geçiren Makyol İnşaat, yakında Esenyurt'ta yeni projesine başlayacak. Makyol İnşaat Esenyurt projesi firmanın kendisine ait arsada yükselecek.


Makyol İnşaat Esenyurt projesinde 500'ün üzerinde konut planlanıyor. Yaklaşık 20 bin metrekare alanda yapılacak olan Makyol Esenyurt projesi Akbatı AVM'nin tam karşısında yer alıyor.


Makyol İnşaat Esenyurt projesinde satışlara bu yıl nisan ayında başlamayı hedefliyor. Makyol Esenyurt projesinin detayları ilerleyen günlerde belli olacak.




Tel: (0212) 351 41 51

Web: http://www.makyol.com.tr/tr

Gülcihan...