02 / 05 / 2024

malatya esnafı yatırım teşvik

malatya esnafı yatırım teşvik

Hükümetin Malatya’nın da içerisinde yer aldığı 23 il için geliştirdiği yeni yatırım hamlesi kapsamındaki Cazibe Merkezleri Programı Malatya’daki esnaf ve iş dünyasını sevindirdi.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

En iyi yatırım gayrimenkuldür!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, GYODER ve Emlak Konut kampanyasının İstanbul'daki konut stoklarını inanılmaz derecede erittiğini söyledi. Ülkü Uçar, "En iyi yatırım gayrimenkuldür" dedi.

Malatya'daki 26 yatırımın 6'sı inşaat halinde!

Malatya'da sağlık sektörüyle ilgili faaliyet ve yatırımlar hakkında toplantı yapıldı. İl genelinde 26 yatırım buluduğunu 6'sının inşaat aşamasında olduğu bildirildi.

Malatya Kuluncak’a 8.4 milyon TL’lik dev yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kuluncak İlçesi'ne 8,4 milyon TL'lik dev yatırım yapılıyor.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi yatırım programına alındı!

Sağlık alanında da çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Battalgazi Devlet Hastanemizin 200 yataklı yatırım programına alındı." dedi

Malatya'ya 15 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Malatya Milletvekili Çalık Malatya'nın her şeye layık olduğunu belirterek, "Son 14 yılda Malatya'ya hükümetimiz 15 milyar TL'lik yatırım yaptı.Şuanda devam eden yatırımları da tamamladığımızda Malatya çok daha büyüyecek'' dedi.

Malatya’ya 311 milyon TL’lik 15 yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Malatya’ya 311 milyon TL’lik 15 yatırım müjdesi daha verdi.

Malatya'ya 4 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, kentin son 12 yılda yatırım cenneti haline geldiğini belirterek, Malatya'nın 2014'te toplamda 3 milyar 955 milyon liralık yatırım aldığını bildirdi.

Malatyalı işadamları Fas’a yatırım gezisi düzenledi!

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) üyesi işadamları, Kuzey Afrika ülkelerinden Fas’a iş gezisi düzenledi. Ülkenin başkenti Casablanca ile önemli kentlerinde teşebbüs olanaklarını araştıran işadamları yatırım projeleriyle döndü...

malatya esnafı yatırım teşvik Haberi

malatya esnafı yatırım teşvik

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Keskin, kentteki küçük esnaf ve sanayici için Başbakan Yıldırım’dan arsa talebinde bulunduklarını söyledi.


 Malatya’nın da aralarında bulunduğu Cazibe Merkezleri Programının tanıtım toplantısı Çankaya Köşkü'nde yapıldı. Başbakan Binali Yıldırım’ın detaylarını kamuoyu ile paylaştığı tanıtım programına Malatya’dan Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı(MESOB) Şevket Keskin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Hüseyin Erkoç ve Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz katıldı.


MALATYA İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM


Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Hükümetimizin bugüne kadar hayata geçirdiği bütün projelerin ayrı bir önemi var. Ancak son olarak 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programını başlatan hükümetimiz devrim niteliğinde bir proje hayata geçiriyor. İlimizin...