06 / 05 / 2024

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı mı

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı mı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde zarar gördüğü için yıkılan  Güzelyurt Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Gözler Merkez Bankası'nda: Faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin yeni faiz tahmini...

Merkez Bankası'nın faiz kararı gündemde en merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, Faiz kararı yarın saat kaçta belli olacak, faiz kararı ne olacak? Gözler Merkez Bankası'nda işte ekonomistlerin tahminleri...

Gözler Merkez Bankası faiz kararında! TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Piyasaların gözü Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Haziran ayı faiz kararında. Peki, Merkez Bankası faiz karanı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar...

KKM’de yeni rekorlar kırıldı, Merkez Bankası iki seçim arası 6.6 milyar dolar bozdurdu!

Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 2 trilyon 498 milyar 727 milyon liraya yükselerek yeni zirvesini gördü. Merkez Bankası’nın net rezervleri 2002 sonrası en düşük seviyeye indi.

Kur korumalı mevduat için Merkez Bankası'ndan yeni adım!

Son dakika haberine göre Merkez Bankası, kur korumalı mevduat (KKM) için yeni adım attı. 1 Haziran tarihinden itibaren açılacak veya yenilenecek KKM hesaplarında prim ödemesi vade sonunda yapılabilecek.

Merkez Bankası’nın rezervleri erimeye devam ediyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kan kaybetmeye devam ediyor. Bankacıların hesaplamalarına göre; Merkez Bankası’nın geçen hafta itibarıyla toplam rezervleri 3 milyar dolar; net rezervleri ise 2 milyar doların üstünde geriledi.

Merkez Bankası açıkladı! Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak! 1 yıl sonra dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası Para Katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre Merkez Bankası'nın dolar için bir yıl sonraki beklentisi belli oldu.  Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak!  Dolar tam bu kadar olacak.

Son dakika gelişmesi! Merkez Bankası rezervleri geriledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri açıklandı. Rapore göre Merkez Bankası rezervleri geriledi! 

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tan anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakamı gören yerinde duramayacak

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçları geçtiğimiz ay belli olmuştu. Anket sonuçlarına göre Merkez Bankası dolar beklentisini açıkladı. 

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ocakta en çok altın alan merkez bankası oldu! 

Dünya Altın Konseyi'nin (WGC) raporuna göre merkez bankaları ocak ayında net 31 ton altın satın alırken Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ocak ayında 23 ton altın alımıyla ilk sırada yer aldı.

Piyasalarda nefesler tutuldu, gözler Merkez Bankası’nda! Merkez Bankası, faizi indirecek mi, sabit mi tutacak?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, yılın ikinci faiz kararını 23 Şubat Perşembe günü açıklayacak. Banka’nın deprem felaketinin ardından nasıl bir aksiyon alacağı merak ediliyor.

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı mı Haberi

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı mı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 29 Kasım 2015'te meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde zarar gördüğü için yıkılan Güzelyurt Merkez Camisi, yeniden ibadete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hekimhan Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, ilçeye bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, camiye baktıklarında sanki bahar ayında açan bir çiçekmiş gibi herkesin mutlu olduğunu söyledi.

Camilerin yaşatılması gerektiğini dile getiren Özdemir, "Camileri bir çiçeği sularcasına hayatta tutmamız lazım. Camilerimiz ancak cemaatle hayatta kalır. Bunun bilincinde olarak sadece Cuma namazlarına değil vakit namazlarına da orayı doldurarak caminin etrafında sosyal aktivitelerde bulunarak yediden yetmişe yaşlısıyla genciyle orada bulunmak camiyi yaşatan en önemli unsurlardan biridir." diye konuştu.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları da camilerin birliğin ve beraberliğin sembolü olduğunu belirterek, "Bugünlerde buna çok ihtiyacımız var. Camiyi yapmaya...