18 / 05 / 2024

malatya Kale Su Sporları Merkezi projesi

malatya Kale Su Sporları Merkezi projesi

İnönü Üniversitesi’nin Kale ilçesinde kuracağı su sporları merkezinin projesi onaylandı. İnönü Üniversitesinin Kale ilçesinde kuracağı tesis ile bu bölge su sporları merkezine dönüşecek.

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

Malatya için acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Battalgazi ve Kale ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya'da 500 kişi ev alma vaadiyle dolandırıldı!

Malatya'da bir inşaat firması tarafından dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlar, avukatlarıyla birlikte adliyeye gitti ve suç duyurusunda bulundu.

Malatya Kale'de tarımsal araziler imara açılıyor iddiası!

Malatya’nın Kale ilçesi Soğukpınar ve Düztarla mahallelerinde yer alan 2 bin dönümlük tarımsal arazinin belediye tarafından imara açıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin yetkililerden açıklamalar geldi.

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Malatya Bent Mahallesine 26 konteyner ev yerleştirilecek!

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kale ilçesinde meydana gelen 4,9 şiddetindeki depremden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu...

Malatya'da 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Depreme ilişkin son durumu paylaşan Malatya Valiliği, Pütürge'de 2181, Battalgazi'de 1270, Kale'de 843, Doğanyol'da 451, Yeşilyurt'ta ise 183 olmak üzere 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğunun belirlendiğini açıkladı...

malatya Kale Su Sporları Merkezi projesi Haberi

malatya Kale Su Sporları Merkezi projesi

İnönü Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, üniversite yönetiminin ilçeye yapacağı su sporları merkezinin projesi onaylandı. Kale ilçesine farklı bir renk katacağı belirtilen su sporları merkezinin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kayıkhane yapımıyla başlayacağı açıklanan su sporları merkezinin bu yaza hazır hale getirilmesinin planlandığı ifade edildi.

Karakaya Baraj Gölü kıyısında hayata geçirilecek olan proje içerisinde 4 yıldızlı otel, 3 bloktan oluşan teras evler, kafeterya, özel plaj, marina ve spor alanları yer alıyor.

Projeden, ilçeye açılan Spor Yüksekokulu öğrencilerinin yararlanacağı ve su sporları gibi birçok aktivitenin yapılabileceği öğrenildi.

Kale Meslek Yüksekokulunun Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Bölümü’nde okuyan öğrencileri, bir taraftan inşa edilen 4 yıldızlı otelde stajlarını yaparken diğer taraftan işletme noktasında alacakları eğitim ile mesleki deneyimlerini de geliştirmiş...