30 / 04 / 2024

malatya kent projeleri

malatya kent projeleri

Malatya’da yapımı devam eden uluslararası standartlara uygun olimpik yüzme havuzu hizmete gireceği günü bekliyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya'da ev fiyatları ikiye katlandı!

İnşaat malzemelerindeki maliyetlerin artışı ile ülke genelinde konut fiyatları ikiye katlandı. Türkiye'deki ev fiyatları Malatya'yı da etkiledi. Kent genelinde ev fiyatları ikiye katlandı.

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

malatya kent projeleri Haberi

malatya kent projeleri

Malatya’da yapımı devam eden uluslararası standartlara uygun olimpik yüzme havuzu hizmete gireceği günü bekliyor. 10 kulvarlı 50 metre uzunluğundaki havuz içerisinde atletizm pistinin yanı sıra, sosyal mekanlar ve sporcuları için dinlenme alanları da bulunuyor. Şeker arazisi içerisine inşa edilen tam olimpik yüzme havuzu Malatya ve bölgede dünya ölçekli yüzme yarışlarına ev sahipliği yapabilecek.


Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Malatya ziyaretinde incelediği havuzun tespit edilen bazı eksiklerinin giderilmesi için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.


“Malatya su sporlarına çok şey katacak”


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi fındıklı, yapım aşaması devam eden havuzla ilgili bilgiler verdi. Temeli 2015 yılında atılan tesisin yaklaşık 20 milyon maliyetle tamamlanacağı belirtildi. İçerisinde tam olimpik havuz ve ısınma havuzu ile birlikte 2 bin koltuk kapasiteli çift...