27 / 04 / 2024

Malatya kent yenileme

Malatya kent yenileme

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü kent yenileme çalışmaları devam ediyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Malatya'da ev fiyatları ikiye katlandı!

İnşaat malzemelerindeki maliyetlerin artışı ile ülke genelinde konut fiyatları ikiye katlandı. Türkiye'deki ev fiyatları Malatya'yı da etkiledi. Kent genelinde ev fiyatları ikiye katlandı.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Malatya Battalgazi Kent Müzesi'nde sona gelindi!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde inşa edilecek Kent Müzesi'nde sona gelindi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya'nın depremselliği konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Depremsellik ve Güvenli Kent Planlaması" konulu panel gerçekleştirilecek. 

Malatya Beydağı Tabiat projesinin yapımına başlanıyor!

Kent yaşamının vazgeçilmez unsurlarından biri olan yeşil alanları Malatya’da çoğaltıp, koruyan ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’ya bir tabiat parkı daha kazandırıyor.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Malatya kent yenileme Haberi

Malatya kent yenileme

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Sıcakların arttığı bugünlerde Malatya’nın her noktasında hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi aciliyetle yapılması gereken yolları bir bir yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Orduzu mevkinde Kaldırım, Karatepe ve Karaköy’ün ulaşımını sağlayan Bağdat Caddesi asfaltlandı. 2.6 kilometre uzunluğundaki yol sıcak asfalt ile kaplandı. Geçtiğimiz yıl bölgede MASKİ tarafından yapılan altyapı çalışmalarından sonra yıpranan yolların yapımına hız veren Büyükşehir Belediyesi bölgenin ulaşımı yükünü çeken Bağdat Caddesini asfaltlayarak ulaşıma açtı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür...