09 / 05 / 2024

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi nerede

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi nerede

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Mbt Modern Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mbt Modern Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de Mustafa Barış Erdem ve Tarık İslam Akdan ortaklığında kuruldu.

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Kentsel dönüşüm olan mahallelerde suç oranı yüzde 50 düştü!

Türkiye'de eskimiş binaların yenilenmesi ve kentsel dönüşümle mahallelerin modern yapıya kavuşması bölgelerde suç oranlarının önemli ölçüde azalmasına yardımcı oldu.

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Depremzedeler dikkat! Evleriniz ne zaman teslim edilecek?

Elazığ ve Malatya'da yapımına başlanan deprem konutlarıyla ilgili son aşamaya gelindi. Depremde evleri yıkılan vatandaşlar için yapılan evlerin teslimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle yapılacak.

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bağrıaçık tarafından kuruldu.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında İstanbul’un öncü ilçeleri arasında yer alan Büyükçekmece’de riskli yapıların yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürerken bu yapıların yerlerini de depreme dayanıklı modern yapılar alıyor.

Düzce'de 20 yıl önceki depremin izleri silindi!

Büyük acıların yaşandığı 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999 depremleriyle sarsılan Düzce, aradan geçen 20 senede yapılan çalışmalarla, ekonomik teşviklerle ve modern yapılarla facianın izlerini sildi.

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi nerede Haberi

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi nerede

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.


Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi adres; Kadıköy, Fenebahçe Mah. Bağdat Cad. Hisar APT...