19 / 05 / 2024

malatya Şeker Evleri kentsel dönüşüm

malatya Şeker Evleri kentsel dönüşüm

Battalgazi Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Şeker Evleri olarak bilinen yer için yapılan proje sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

Şeker GYO, Laden Şile Evleri projesinde iskan sürecinin tamamlandığını açıkladı. Peki Laden Şile Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Laden Şile Evleri bu ay hemen teslim! Laden Şile Evleri nerede?

Şeker GYO tarafından inşa edilen Laden Şile Evleri'nde satışlar devam ediyor. Bu ay teslim edilmesi planlanan projede 42 adet villa bulunuyor. 

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!

Şeker GYO güvencesiyle sürdürebilir yaşama uygun olarak dizayn edilen Laden Şile Evleri projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Malatya'daki deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da evleri hasar gören ev sahipleri için inşa edilen konutlar, kura çekiminden sonra hak sahipleri ile buluşturulacak. 

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Malatya Pütürge'de yapılacak depremzede evleri mecliste!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde gerçekleşen depremde hasar gören Malatya'nın Pütürge ilçesindeki depremzedeler için yeni konut yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ ve Malatya'da deprem evleri teslim edildi!

Mülki İdare Amirlerine Yönelik Afet Yönetimi Eğitimi programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ ve Malatya'da biten konutlar sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Malatya'daki deprem konutları 7 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ depreminde evleri ağır hasar görenler için yapılan konutların bir kısmının hak sahiplerine teslim edildiğini, 7 ay içinde de kalan 3 bine yakın konutun vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

Malatya'da evleri hasar gören vatandaşlar için çadır kuruluyor!

Malatya'da, merkez üssü Pütürge ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan vatandaşlar için çadırlar kuruluyor...

malatya Şeker Evleri kentsel dönüşüm Haberi

malatya Şeker Evleri kentsel dönüşüm

Battalgazi Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanvekili Zafer Kırçuval başkanlık yaptı. Yoklama ve izin dilekçelerinin oylanmasından sonra geçen toplantı tutanak özetinin okunup oylanması gerçekleştirildi.


79 MİLYON HARCANDI

Toplantıda Battalgazi Belediyesi 2015 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi yapıldı. Buna göre, 2015 yılı bütçe ödeneğinin 130 milyon olduğu, toplam harcamanın 79 milyon olduğu, gelir bütçesinin ise 81 milyon olduğu ifade edildi. Toplantıda ayrıca Sancaktar Mahallesi’nde bulunan 3189 ada 5 parsel, 3192 ada 7 nolu parsel ve 3195 ada 1 parsellerin imar planı değişikliği konusunda söz konusu maddenin uygun olduğu doğrultusunda karar oyu çıktı. Bu sayede yeşil alan, ortak kullanım alanları ve otopark alanının genişleyeceği de belirtildi.


EKONOMİK ÖMÜRLERİ TAMAMLANMIŞ

Gündem maddeleri içerisinde yer alan, ‘Dernek Mahallesi 193 ada 35 nolu parselin imar plan değişikliği’ konusu...