28 / 07 / 2024

Malatya Spor ve Yaşam Merkezi projesi

Malatya Spor ve Yaşam Merkezi projesi

Malatya Büyükşehir Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Yaşam ve Spor Merkezine yaklaşık 16 milyon liralık bir yatırımda bulunduklarını belirtti.

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Malatya  Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Malatya Spor ve Yaşam Merkezi projesi Haberi

Malatya Spor ve Yaşam Merkezi projesi

Ahmet Çakır, Doğu Anadolu bölgesinin en büyük yaşam merkezi inşaatının yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi.


Merkezin bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olduğunu kaydederek, "Merkez, birçok sportif faaliyetin aynı alan içerisinde yapılabileceği örnek ve büyük bir proje.Tesisimiz, bay ve bayanlara hizmet etmek üzere iki bölüm olarak inşa ediliyor. 16 bin 500 metrekare kapalı alana sahip merkezin içinde kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı 2 yarı olimpik yüzme havuzu, 2 masaj havuzu, 2 çocuk havuzu, 2 fitness salonu, 2 hamam, bay-bayan saunalar, bilardo salonu, masa tenisi salonu bulunuyor. Ayrıca 4 tenis kortu, 4 basketbol ve voleybol sahası, l futbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme teraslan, kafeterya, kapalı ve açık otopark bulunmaktadır" dedi. 


Yeni...