04 / 05 / 2024

Malatya Sureyc Yaşam Evleri fiyatlar

Malatya Sureyc Yaşam Evleri fiyatlar

Eryaman İnşaat tarafından hayata geçirilen Malatya Sureyc Yaşam Evleri projesinde toplam 56 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Malatya Sureyc Yaşam Evleri' nde fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor.

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

TOKİ ile Malatya Beydağı'nda yeni bir yaşam!

TOKİ, Maltaya Beydağı'nda kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği konutlarla bölge sakinlerine güvenli yapılar ve sağlıklı çevreden oluşan bir yaşam sunuyor...

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Malatya Battalgazi'de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Malatye Battalgazi'de inşa edilecek olan engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Malatya Yaşam ve Spor merkezinde incelemelerde bulundu.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kazı çalışması başladı!

Malatya Battalgazi Belediyesi, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracak. Temel kazı çalışmalarının başladığı merkezin temeli 15 gün sonra atılacak.

Malatya Tohma'ya kültür merkezi geliyor!

Hayata geçirdiği sosyal tesislerle Malatya’nın kültürel yaşamına önemli katkılar sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki yatırımlarını kırsala da yayıyor.

Malatya Doğal Yaşam Alanı 128 dönüm üzerinde yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeniköy bölgesinde yapımı devam eden Hayvan Barınağı ve Doğal Yaşam Alanı’nın hizmete girmesiyle birlikte, Malatya’nın Türkiye’nin en iyi illerinden biri konumuna geleceğini söyledi.

Malatya Yaşam Parkı hizmete hazır!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan ve bazı daire başkanları ile birlikte Yaşam Merkezi arkasında yapımı tamamlanan Yaşam Parkı ve Kaykay Pistinde incelemelerde bulundu.

Malatya Doğal Yaşam Alanı projesi tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ve ilgili daire Başkanları ile birlikte sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanın da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Malatya Doğal Yaşam Alanı 2017 sonunda tamamlanacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında sokak hayvanları için projelendirdiği Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Malatya Sureyc Yaşam Evleri fiyatlar Haberi

Malatya Sureyc Yaşam Evleri fiyatlar

Malatya Sureyc Yaşam Evleri projesi toplam 9 bin 260 metrekare alandan oluşuyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Malatya Sureyc Yaşam Evleri projesinde toplam 56 adet konut yer alıyor. Eryaman İnşaat imzasıyla yükselen projenin 6 bin 260 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor.


Malatya Sureyc Yaşam Evleri projesinde fitness center, kafeterya, yapay gölet, peyzaj alanları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahası bulunuyor.


Malatya Sureyc Yaşam Evleri' nde fiyatlar 400 bin TL' den başlıyor. Projedeki daireler Ekim 2016' da teslim edilecek.


Malatya Sureyc Yaşam Evleri iletişim

Adres: Çilesiz Mahallesi, Mıhlıtut Mevkii No:40  Yeşilyurt / Malatya 

Tel: 0.422 351 11 16

Web: http://www.malatyaeryamaninsaat.com/

Tülay...