28 / 04 / 2024

malatya yatırımları

malatya yatırımları

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Yaklaşık 45 sene hizmet veren 5 metre genişliğindeki köprünün yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi, 7 metre yüksekliğinde, 10 metre genişliğinde,  15 metre uzunluğunda kemerli köprü inşa ediyor.

Malatya’daki askeri hastaneye 58 milyon TL'lik yatırım!

Ak Parti Milletvekili Mustafa Şahin, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Vahap Boztepe’ye ziyarette bulundu. Şahin, ziyareti sırasında Malatya’ya yapılan sağlık yatırımlarını anlattı.

Malatya'ya 60 dönümlük mesire alanı!

Orduzu Pınarbaşı’nda Turgut Özal Tabiat Parkı devamında 60 dönümlük alanın Mesire alanı olarak düzenlenmesi için ihale yapılarak, inşaat çalışmalarına başlandı.

Malatya Yazıhan ve Erkenek'e kültür merkezi geliyor!

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ağırlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır gerçekleştirilen toplantıda Yazıhan ve Erkenek’teki kültür merkezlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi...

Malatya'ya hayvan barınma merkezi inşa ediliyor!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında bir program düzenlendi. Programda 128 dönümlük alan üzerinde yeni bir hayvan barınma merkezi de ele alındı...

Malatya Sanat Merkezi'ne çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hizmete girdiği tarihten itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çeken ve bir çok alanda verilen kurslarla binlerce kursiyer yetiştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (MABESEM)‘de 200 kişilik çok amaçlı salon oluşturuluyor.

Malatya Kanal projesinde son durum ne?

Malatya’nın farklı bir çok noktasında prestij caddeleri oluşturarak, sosyal hayatın gelişmesine önemli katkılar sağlayacak insan odaklı hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyu projesine başladı.

Malatya'nın çehresi değişiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme ve asfaltlama çalışmaları ile sosyal tesisleri bitirilen Kamyoncular Garajı hizmete girerken, ESOB Başkanı Şevket Keskin, garajın bitirilmesi dolayısıyla bir teşekkür yemeği verdi.

Malatya'daki altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda üst yapı düzenleme çalışmalarına yoğun bir şeklide devam ediyor.

Malatya'nın çehresi değişecek!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, "Malatya'nın 50 yılına damgasını vuracak önemli gelişmeler sağlandı. Malatya'nın düğün ve bayram yılları başlamıştır" dedi.

Malatya'ya katlı otopark inşa edilecek!

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır yönetiminde bugüne kadar birçok İLK'i Malatya ve Malatyalılar'a kazandıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, otopark yapımı konusunda bir İLK'i daha hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor...

Ahmet Çakır: Malatya'nın dört bir yanı şantiye gibi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Biz hedefimizi büyük koymak zorundayız. Malatya’nın hangi noktasına giderseniz gidin her bölgemiz şantiye gibi. Arapgir’in birçok noktasında çalışmalar yapıyoruz" dedi

Malatya'ya Planetaryum ve Bilim Merkezi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bilime olan merakı tetiklemek için bilimsel çalışmaların yapılabileceği merkezler planlıyor. Bu kapsamda çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Planetaryum ve Bilim Merkezi projesi hazırladı.

Ahmet Münir Erkal: Malatya'yı yeniden planlayacağız!

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Münir Erkal, seçim çalışmaları kapsamında büyük şehir statüsüne kavuşan şehri sağlam temeller üzerinde yeniden planlayacaklarını söyledi...

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Malatya yatırımları 2018'de de hız kesmeyecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'da yatırımların 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

malatya yatırımları Haberi

malatya yatırımları

Anadolu Ajansı muhabirinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından edindiği bilgilere göre, Malatya Havalimanı'nda inşa edilecek yeni terminal binasının temeli yarın atılıyor. 

Söz konusu bina 26 bin 765 metrekare olarak hayata geçirilecek. Böylece iç-dış hatlar terminal binası 17 bin 140 metrekare daha büyütülecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yatırımın tamamlanmasıyla terminalin yolcu kapasitesi 1 milyon 300 bin kişi artacak ve yıllık 2 milyon 500 bin kişiye çıkacak.

Apron 48 bin 900 metrekare uzunluğunda ve 6 uçak kapasiteli olarak hayata geçirilecek. Uçak park alanı sayısı 7'den 13'e çıkarılacak.

Terminal binası bünyesinde 300 araçlık otopark da inşa edilecek.

Tohma Köprüsü açılıyor

Malatya'da yarın 517,5 metre uzunluğundaki yeni Tohma Köprüsü'nün açılışı da yapılacak.

Mevcut Tohma (Şehit Gaffari Güneş) Köprüsü'ne bitişik yapılan yeni köprü, konvansiyonel betonarme kazıklı altyapı sistemi ve...