08 / 05 / 2024

malatyada parsel satış ihalesi

malatyada parsel satış ihalesi

Malatya Belediyesi'nden parsel satış işi: 4 bin 500 milyon lira. İhalenin ilk satış günü 25 Haziran 2013'te gerçekleşecek.

Üsküdar Belediyesi 27 milyon TL'ye parsel satıyor!

İstanbul'da tarihi ilçelerinden biri olan Üsküdar'da seçimlerin yaklaşması ile belediye bazı parselleri satışa çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 8 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay çıktı...

İBB Meclis'inde, Eyüpsultan, Maltepe, Kağıthane, Üsküdar, Kadıköy, Pendik, Beykoz ve Kağıthane'de mülkiyeti İBB'ye ait parsel ve hisselerin satışına onay verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 105 metrekarelik parsel 350 bin TL'ye! 

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de parsel satışları başladı. Projede toplam 150 adet parsel yer alıyor. Peki Nova Arsa Armoni Çanakkale nerede? Hangi büyüklükte parseller var? İşte merak edilen tüm detaylar...

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

Aktif Bank'tan bir ilk: Metaverse'te parsel satın aldı!

Metaverse'e olan ilgi her geçen gün daha fazla artarken, Türkiye'de bulunan bir yatırım bankası en tanınan coin projesinden alan satın alarak, sanal dünyaya giriş yaptı.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Arsaların yarısı Türkler'de!

Türkiye’deki Metaverse ilgisinin şaşırtan boyutlara ulaştığına dikkat çekiliyor. TÜBİTAK Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Metaverse’de yaklaşık 25 bin kişiye parsel satıldığını, bunun yarısını da Türklerin aldığını belirtti.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Bursa Büyükşehir tarım arazilerini satışa çıkardı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otoparklar ve işletmelerin yanı sıra Belediye’ye ait tarım arazilerini de satıyor. Belediyeye ait tarım arazileri imara açılarak parsel parsel satışa çıkarıldı.

Hisseli parsel satışında mağdur olmayın!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

Samsun'daki 5 parsel 4.7 milyon TL'ye Çatkaya Gayrimenkul'e satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Samsun ili, Bafra İlçesi, Elifli Mahallesi'ndeki 5 parsel 4.7 milyon TL'ye Çatkaya Gayrimenkul'e satıldı...

Seferihisar'daki araziler parsel parsel satışta!

Seferihisar Belediyesi'ne ait taşınmazların parsel parsel satıldığı iddia edildi. Belediye ait 11 arazi 11 milyon lira muhammen bedelle satılacak.

malatyada parsel satış ihalesi Haberi

malatyada parsel satış ihalesi


Malatya Belediyesi'ne ait Tecde mahallesinde bulunan 56.32 Ada 4 Nolu parselin satış işi toplam 4 bin 500 bin lira. İhalenin satışı kapalı teklif usulüyle 25 Haziran 2013'te gerçekleşecek.


İlan detayı için