08 / 05 / 2024

Malatyaya 4 milyar liralık yatırım

Malatyaya 4 milyar liralık yatırım

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, kentin son 12 yılda yatırım cenneti haline geldiğini belirterek, Malatya'nın 2014'te toplamda 3 milyar 955 milyon liralık yatırım aldığını bildirdi.

Özak GYO, 2023 yılında 1.4 milyar TL hasılat, 748 milyon TL kira geliri elde etti!

Özak GYO'nun 2023 yılına ilişkin finansal rakamları açıklandı. Şirket, 2023 yılında 1.4 milyar TL hasılat, 748 milyon TL kira geliri elde etti. İşte Özak GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Çiftçilere son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4,4 milyar TL bugün hesaplara yatırılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada toplamda  4,4 milyar TL tutarında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını belirtti.

Türk müteahhitler bugüne kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türk müteahhitlerin şu ana kadar Tanzanya'da 6,4 milyar dolar değerinde 14 adet proje üstlendiğini açıkladı. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Merkez Ankara'nın toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'nın asgari şirket payı toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı. İşte o son dakika gelişmesi ve projeyle ilgili tüm detaylar...

Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi! İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verilecek!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verileceğini belirtti. 

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Depremin yaralarını sarmak için sağlanan dış finansman 2,4 milyar dolara ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada depremlerden etkilenen bölgeler için bu yıl Avrupa Konseyi Kalkınma, Dünya, Avrupa Yatırım, İslam Kalkınma ve Asya Altyapı Yatırım bankalarından yaklaşık 2,4 milyar dolarlık dış finansman sağladıklarını dile getirdi.

Honda Motor'dan 4 milyar dolar kâr açıklaması

Honda Motor'un Nisan-Eylül ayları içerisinde 2023 net karı, geçen mali yıla oranla yüzde 82,1 yükselişle 616,3 milyar yene (4 milyar dolar) arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Akiş GYO, yılın ilk 9 ayında 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, şirket 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar ve projelerdeki son durum...

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

Son dakika! Tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 429,4 milyar TL'ye geriledi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun açıkladığı son dakika rakamlarına göre, tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 429,4 milyar TL'ye geriledi.

Bankalardaki döviz mevduatlarında şok artış! Bir haftada 20,4 milyar TL arttı!

Bankalardaki döviz mevduatlarında artış yaşandı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 25 Ağustos ile biten haftada 20,4 milyar TL artarak 13 trilyon 414,1 milyar TL’ye çıktı.

Malatyaya 4 milyar liralık yatırım Haberi

Malatyaya 4 milyar liralık yatırım

Milletvekili Şahin, "Milletimiz ilk kez Cumhurbaşkanını kendisi seçti. Bu seçimlerde de kirli ittifaklar sahneye kondu. AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Sn. Recep Tayyip Erdoğan karşısında 14 parti tek bir aday üzerinde ittifak yapsa da milletimiz yüzde 52'lik oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinde ittifak yaptı. Sn. Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel başkanlığına seçildi ve Cumhurbaşkanımız tarafından 62. hükümeti kurmakla görevlendirildi.



ÇÖZÜM SÜRECİ 

Şehit cenazelerinin olmadığı, toplumsal barışın sağlandığı, milli birlik ve kardeşliğin tesis edildiği bir Türkiye hedefi ile kronikleşmiş bazı meselelerin çözülmesi, terörün sonlandırılması için yürütülen çalışmalar belli ölçüde sonuç verse de; çözüm sürecinden rahatsız olan bazı çevreler çeşitli provokasyonlara kalkıştı ancak; milletimiz buna prim vermedi.



2014 YILI YATIRIMLARI 

Projelerin toplam tutarı: 3 milyar 955 milyon liradır. 2014 ödeneği 1 milyar...