02 / 05 / 2024

malezya Khazanah Nasional Berhad

malezya Khazanah Nasional Berhad

Malezyalı şirket Khazanah Nasional Berhad, İstanbul Levent'te ofis açtı..

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Türkiye ile Malezya arasında yeni bir protokol imzalandı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bugün imzalanan değiştirilen protokolle, mal ticaretine dayalı mevcut serbest ticaret anlaşmasını hizmet ticareti ve yatırım konularında çok daha kapsamlı hale getirileceğini açıkladı.

Tarımda çiftçileri sevindirecek haber! O ürünümüzü kapış kapış almaya geliyorlar

Tarımda Türk çiftçilerini sevindirecek bir gelişme yaşandı. İddiaya göre gıda ithalatında çeşitlilik yaratmak isteyen Malezya, Türkiye'den buğday unu almak için harekete geçiyor.

Saifuddin Abdullah'tan Kanal İstanbul yorumu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Sri Saifuddin Abdullah Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Merkez bankaları kripto paraları deniyor!

Avustralya, Malezya, Singapur ve Güney Afrika merkez bankaları Uluslararası Ödemeler Bankası'nın projesi çerçevesinde merkezi dijital para kullanımını deneyecek.

Türkiye'nin swap anlaşması için görüştüğü ülkeler belli oldu!

Reuters haber ajansı, Türkiye'nin swap anlaşması için birçok ülke ile görüşme halinde olduğunu ve Azerbaycan ile anlaşmaya yakın olduğunu bildirdi. Ankara'nın Malezya, Güney Kore, Rusya ve İngiltere'nin yanı sıra Asya'dan bazı ülkelerle de görüştüğü belirtildi.

Pandemi sonrası Türkiye-Malezya ticari ilişkilerinin gelişeceği düşünülüyor!

Malaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mohd Nazari İsmail, "İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret her zaman devam edecek ve güçlenecektir. Bunu sağlamak içinse güçlü bir Türkiye-Malezya Ticaret Odası kurulmalıdır" dedi.

Malezya'da inşaat sektörü yüzde 44,5 daraldı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen Malezya'da inşaat sektörü yüzde 44,5 daraldı...

Malezya ile Singapur arasındaki ikinci demir yolu bağlantısının inşasına başlandı!

Malezya ile Singapur'u demir yoluyla bağlayacak olan Hızlı Geçiş Sistemi (RTS) Projesi'nde inşaat çalışmaları başladı.

WADAH'tan Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek!

Malezyalı sivil toplum kuruluşu Malezya Bilinçli Toplum Hareketi (WADAH), Ayasofya-i Kebir Camii'nin ibadete açılmasına destek verdi.

TF Varlık Kiralama'nın yurt dışı kira sertifikası ihraç programı iptal edildi!

TF Varlık Kiralama tarafından Malezya Menkul Kıymetler Komisyonunca tesis edilen IMTN programının iptaline ilişkin her türlü işlemin yürütülmesi için en az bir Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte  şirket imza yetkililerinin yetkilendirilmesi kararlaştırıldı.

Malezya'da inşaat sektörüne çalışma izni verildi!

Malezya hükümeti, Kovid-19 sebebiyle 18 Mart tarihinde ilan edilen ve dün ikinci kez uzatılan kısmi sokağa çıkma yasağı kapsamında otomotiv, makina ve ekipman, inşaat, elektronik, kuru temizleme ve kuaförlük gibi sektörlere çalışma izni vererek yasağı gevşetti.

Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolara sattı!

İngiltere'nin en büyük perakendecisi Tesco Tayland Malezya'daki birimlerini 10.6 milyar dolar karşılığında  CP Grubu'na satmak için anlaştı...

malezya Khazanah Nasional Berhad Haberi

malezya Khazanah Nasional Berhad

Malezyalı şirket Khazanah Nasional Berhad, Türkiye'de bir ofis açtı. Şirket Türkiye'deki merkezi için İstanbul'daki Levent 193 binasını seçti. Şirketin merkezi Malezya'nın en yüksek binalarından Petronas kulelerinde yer...