18 / 05 / 2024

Maltepe Demirtaş Kent

Maltepe Demirtaş Kent

Demirtaş İnşaat güvencesi ve kalitesi ile Maltepe’de inşa edilen ve Metro'ya yaklaşık 400 mt mesafede bulunan DEMİRTAŞ KENT SİTESİ sizlere modern ve nezih bir yaşam sunuyor.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şimşek ve Ali Fuat Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Adana'da 25 bin kişilik konteyner kent kuruldu!

Adana'nın Sarıçam ilçesinde Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için 25 bin kişilik konteyner kent kuruldu. Adana Valisi Demirtaş, konteyner kentin kısa süre için tamamlanacağını söyledi.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu yıkıldı!

Bursa'nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu'nu yıkarak inşaat çalışmalarını başlattı.

Maltepe'de kurbanlık alan kent parkı olacak!

Göreve geldiği tarihten itibaren, mahalle toplantılarıyla sık sık Maltepelilerle bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Başkanı Ali Kılıç,sabah toplantılarına yeniden start verdi. Kurbanlık alanın parka dönüştürülmesini de halkın onayına sundu.

Maltepe'ye 35 dönümlük kent park geliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde yapılması planlanan kent parkın temelinin sonbaharda atılacağını söyledi. Kılıç, "Bu bölgede atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceğiz" dedi

Cevizli Kent Parkı'na Sivaslılardan destek!

Sivaslılarla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli’de yapılacak kent parkını halkın onayına sundu. Parka halktan tam destek geldi .

Maltepe'ye dev kent parkı inşa ediliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete girdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Bursa Demirtaş Kavşağı ne zaman açılacak?

35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı. Altepe, kullanıma açılan kavşakla birlikte kent içi ulaşımda bir kördüğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete açıldı!

35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı hizmete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kullanıma açılan Demirtaş Kavşağı’yla birlikte kent içi ulaşımda bir kördüğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Maltepe Demirtaş Kent Haberi

Maltepe Demirtaş Kent

Demirtaş İnşaat güvencesi ve kalitesi ile Maltepe’de inşa edilen ve Metro'ya yaklaşık 400 mt mesafede bulunan DEMİRTAŞ KENT SİTESİ sizlere modern ve nezih bir yaşam sunuyor.


Toplam 3000m2 inşaat alanına konumlandırılmış olan DEMİRTAŞ KENT, 2 blok ve 50 daireden oluşuyor. Projede konut tipi olarak, 104 m2, 112 m2, 124m2 ve 134 m2 büyüklüklerde 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.

5.kattan itibaren deniz ve ada manzarasına hakim olan DEMİRTAŞ KENT’te, full ankastre seti ( ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi ) , çocuk oyun parkı, futbol ve basketbol sahası, sosyal tesis ( fitness, masa tenisi vb.. ), kapalı otopark, profesyonel güvenlik, kapalı devre kamera sistemi gibi seçenekler olacak.


DEMİRTAŞ KENT projesini diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi de ulaşım kolaylığı. Proje; Kadıköy-Kartal Metrosu...