17 / 06 / 2024

Maltepe İcradan Bina

Maltepe İcradan Bina

T.C. Kartal 2. İcra Dairesi, İstanbul ili Maltepe ilçesi Küçükyalı mahallesindeki bahçeli iki katlı binayı 1 milyon 706 bin 560 TL'den satışa çıkardı. Satış, 10 Eylül 2012 Pazartesi günü 14:00-14:20 saatleri arasında yapılacak

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Maltepe'de 53.4 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Anadolu 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Altay Çeşme Mahallesi'nde yer alan natamam binayı 53 milyon 465 bin 247 TL'ye satıyor...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Yalova'daki satılık iki katlı bina fiyatıyla ilgi gördü!

İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Yalova'da satışa çıkarılan iki katlı bina da fiyatıyla ilgi gördü...

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina boşaltıldı! 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Binadan alınacak numune ile yapılacak ölçüm sonrası binanın güçlendirilmesi ve yıkımına karar verilecek. 

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Turan ve Sultan Murat Eyüboğlu ortaklığıyla kuruldu.

Maltepe'de 2 bin 496 riskli bina dönüşecek!

İlçe genelindeki riskli yapılarda dönüşüm için kolları sıvayan Maltepe Belediyesi, son 3 yılda tespit edilen 2 bin 496 riskli binada dönüşümü başlatıyor.

Maltepe İcradan Bina Haberi

Maltepe İcradan Bina
Verilen ilan şöyle;


T.C. KARTAL 2. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLÂNI

Dosya No : 2011/1507 Tal. Örnek No:27

Bir borçtan dolayı aşağıda cins vasıf ve muammen değeri yazılı taşınmaz açık artırma suretiyle satılarak paraya tahvil edilecektir. Satış ilgililerine tebliğe gönderilmiş olup adreste tebligat yapılamaması veya tapuda adresi bilinmeyenlere iş bu ilan tebligat yerine kaim olunur.

TAPU KAYDI : Dosyada mevcut Maltepe Tapu Sicil Müdürlüğünün ../../2012 tarihli ve ... sayılı yazısına göre YILMAZ KARTAL adına kayıtlı, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mah.,Hisar Mevkii, 2253 Ada, 10 Pafta, 476 parsel, 29 Cilt No, 2812 Sahife Nolu arsa niteliğinde taşınmaz satılarak paraya çevrilecektir.

İMAR DURUMU : Maltepe Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Durum Proje Şefliğinin 30.12.2010 tarih ve 510-2010/50237 sayılı imar durumu yazısında; Maltepe...