29 / 04 / 2024

Maltepe Yalı kentsel dönüşüm

Maltepe Yalı kentsel dönüşüm

Bolu Abant'ta düzenlenen Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin Küçükyalı, Yalı, Başıbüyük, Gülsuyu, Gülensu ve Esenkent mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm projelerini değerlendi

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Maltepe'nin 3 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Maltepe Belediyesi, yeni bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde başlayacak proje kapsamında inşaat bitirme sigortası alacak bir model üzerinde çalışılıyor.

Nouvel Maltepe'de 434 bin TL'ye! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzası ile Maltepe Yalı Mahallesi'nde inşa edilen Nouvel Maltepe, fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2020 yılının sonunda yapılması planlanıyor...

Mim Proje, Nouvel Maltepe'nin satışını üstlendi!

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

Maltepe’deki kentsel dönüşümde tapuya bir adım kaldı!

Maltepe’deki Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinin daha önce kabul edilen 1/5000’lik planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle karara bağlandı.Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla hummalı bir çalışma başlamış oldu..

Nouvel Maltepe fiyat 2018!

Lansmana özel peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunulan Nouvel Maltepe İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde yükseliyor..

Nouvel Maltepe'de 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde lansman öncesi satışlar başladı.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

Maltepe Yalı kentsel dönüşüm Haberi

Maltepe Yalı kentsel dönüşüm

Maltepe Belediyesi'nin Bolu Abant'ta akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirdiği "Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı”nın açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana dayatan değil danışan bir belediye olacağız dedik. Bu kapsamda kentsel dönüşümü halkın yararına gerçekleştirmek istiyoruz. Bu toplantılarla Maltepe’yi vatandaşlarımızın nasıl görmek istediğini ölçerek, onların ayağına gideceğiz ve halk buluşmalarında bu projelerimizi mutlaka onaylarına sunacağız” dedi.

Toplantıya Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Plan ve Proje Müdürü Aliye Şengül, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Handan Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metropoliten Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezi (IMP) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Baz, İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık...