02 / 05 / 2024

Mamak 775 konut kura listesi 2017

Mamak 775 konut kura listesi 2017

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Mamak kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı.

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

Yabancılara konut satışı 1 senede yüzde 23.8 azaldı! En çok konutu Ruslar aldı! 

Yabancılara konut satışı geçtiğimiz senenin Eylül ayına göre yüzde 23.8 azaldı fakat satışları Rus vatandaşları ayakta tuttu. Ruslar son 9 ayda Türkiye’den 9 bin 311 adet, Ukraynalılar ise bin 775 konut satın aldı. 

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!

Mamak Belediye Başkanlığı, Diriliş Mahallesinde yer alan 21 adet konut için satış ihalesi ve Çağlayan Mahallesi'nde yer alan iş yeri için ise kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Mamak Eserkent 2021 kura sonuçları ve proje detayları...

Ankara Mamak'a 4 bin 477 yeni konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mamak'ta 4 bin 477 konut inşası için düğmeye bastı.

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi!

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, Mamak Eserkent Sosyal Konut kuraları ne zaman çekilecek? Mamak Eserkent Sosyal Konut kura çekimi tarihleri 2021...

Ankara ihtiyaç konutlarının şartları belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  tarafından maddi durumu iyi olmayan evli çiftlere ve 65 yaş üstü vatandaşlara kiralanacağı Mamak 400 konut için şartlar belirlendi. 

Ankara Mamak'ta konut mağduru kalmayacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 25 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Mamak 775 konut kura listesi 2017 Haberi

Mamak 775 konut kura listesi 2017

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirildi. Kurayla satılan 775 adet dairenin kura çekilişi yapıldı. Ev hayali kuranlar, evlerine kavuştu. 


TOKİ Mamak 775 konut kura çekilişi,Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda yapıldı. Kura törenine  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.


500 birim yenilenecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki kentsel dönüşüm için yeni yasa hazırlığında olduklarını söyledi. Bakan Özhaseki; "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında önümüzdeki sene itibariyle inşallah 500 bin bağımsız birimi yenileyeceğiz. Onun için tedbirler aldık, yasalar yakında çıkacak. Belediyelerimize destek olacağız, bunu hızlandıracağız" şeklinde konuştu. 


İller Bankası'na ait olan 21 adet sosyal tesisi satışa çıkardıklarını hatırlatan Bakan Özhaseki, kendi makam odasının ve çalışma alanlarının olduğu yerlerin bile satılığa çıkarıldığını söyledi....