05 / 05 / 2024

Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi

Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi

Akdoğan, Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 870 konutun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, söz konusu projeyle bölgede yaşayanların yaşam standardının yükseleceğini belirtti.

Hükümet kentsel dönüşümde öncelikli yerleri açıkladı: Kira desteği de güncellenecek!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, yeni kentsel dönüşüm düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümde pek çok yeniliğin geldiğini belirten Demir, megakent için öncelikli ilçeleri de açıkladı. İşte o ilçeler...

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İslambey kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki İslambey Mahallesi’nde 7 sene önce “Evlerinizi 3 yıl sonra teslim edeceğiz” denilerek başlatılan kentsel dönüşümde henüz sona gelinemedi. Peki Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Azzam A.H. Aıdaros ve Azzam M.M. Al-Absı ortaklığında kuruldu.

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Hajjar tarafından kuruldu.

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Ünlülerden Kaş ve Kalkan'a villa hücumu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu bölgelerde bulunan villalarda tatil yapacak...

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Kimler terörle mücadelede hükümete destek oluyor, kimler de terör örgütünün yandaşlarının peşine takılıyor, onlara laf söylemek yerine devlete laf söylüyorlar. Vatandaş bunu da gördü bunu da not etti. Onun için 1 Kasım'da millet her şeyin farkında kararını vermiş, güven ve istikrardan yana inşallah kanaatini ortaya koyacak" dedi.


Akdoğan, Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 870 konutun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, söz konusu projeyle bölgede yaşayanların yaşam standardının yükseleceğini belirtti.


 TOKİ'nin bugüne kadar 680 bin konut yaptığını anımsatan Akdoğan, bu sayının yıl sonunda 700 bini bulacağını açıkladı.


Yalçın Akdoğan, "Selvi Boylum Al Yazmalım" filminde "sevgi emek ister" sözünü hatırlatarak, millete sevdalı olduklarını, bu sevdanın gereği olarak da emek harcamanın, hizmet etmenin çok önemli olduğunu kaydetti.   


Akdoğan, partisinin son...