14 / 05 / 2024

mamak araç parkı avm

mamak araç parkı avm

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Yazın doğru araç bakımı maddi hasarlara engel oluyor; İşte yapılması gerekenler

Maddi hasarlara neden olacak kötü sonuçlarla karşılaşmamak için araçlarımızın bakımlarını düzenli olarak yaptırmamız büyük önem taşıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte araç bakımında nelere dikkat etmeliyiz. İşte detaylar...

Araç sahiplerine kötü haber! Araç çekme ücretlerine yüzde 60 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da park yasağı nedeniyle araç çekme ücretine yüzde 60 zam geldi. Söz konusu ücretler 250 TL'den 400 TL'ye çıktı.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Antalya İpekçilik Mektebi, Kent Araştırmaları Merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin hafızasına sahip çıkıyor. Karaalioğlu Parkı'nda yıllarca Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı olarak kullanılan "İpekçilik Mektebi", Kent Araştırmaları Merkezi olarak yeniden tasarlanıyor.

Sitelerde ortak alan işgaline karşı ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Binamızın altında, market mağazası var. Yetkililer, girişin önünü araç parkı, deponun önünü malları indirmek için park haline getirmek istiyor. Dubalar koyuyorlar. Site olarak bunların kaldırılmasını istiyoruz. Haklılık payı nedir?' sorusunu yanıtladı.

Esenyurt'taki toprak kaymasında istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı!

İstanbul Esenyurt'ta dün etkili olan sağanak yağışın etkisiyle yaşanan toprak kaymasında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Mansur Yavaş: Anka Park toplam 700-750 milyon dolara mal olmuş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında soruları yanıtladı. Yavaş, "Anka Parkı'na karşı çıkmıştık. Net rakamını söyleyeceğim sizin televizyonunuzda. Yaptığımız araştırmalarda daha 200 milyon, arkasından 300, 400 dediler. Şu anda teftiş devam ediyor." dedi...

Kat malikleri için otopark kullanımı!

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartmanımızda 8 daire, 6 adet araç park yeri var. 6 daire kendine yer seçmiş oraya park ediyor iki daire açıkta kalıyor. Ortak yer olarak kullanılan park yerinde nasıl bir çözüm bulabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: farklı sektörlerin buluşma noktası!

Ticari alanların tamamının yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde inşa edilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde teslimler Aralık'ta yapılacak..

Moscow City'de daire parasına 1 araçlık park yeri!

Moskova Belediyesi'nin iki biriminin taşınması ile birlikte 135 yeni park yerinin satın alınması tartışma yarattı.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları kredi ile satılabilecek!

Borsa İstanbul'da işlem gören TOKİ Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikaları sermaye piyasası araçlarının kredili alım işlemlerine konu olabilecek.

mamak araç parkı avm Haberi

mamak araç parkı avm


Ankara Mamak'ın sınırları içinde bulunan Türközü semtindeki araç parkının olduğu arsaya AVM yapılacak. Uzun yıllar Türközü yed-i emin oto parkı olarak faaliyet gösteren arsanın içindeki araçlar çekildi, etrafı çevrildi.

AVM-BALO PROJESİ

Arsanın önüne dikilen panoda Söğüt AŞ'nin yapacağı alış veriş merkezi ve balo salonu olan proje dikkat çekiyor. Kırıkkonaklar, Akdere, Türközü, Gaziosmanpaşa semtlerine hitap edecek AVM'nin önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.



GÖKÇEK'İN KASASI İDDİASI


Söğüt AŞ'nin sahibi Mustafa Akan, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in attığı bir Twitter mesajı üzerine şu açıklamayı yapmıştı.


“Bazı kişiler benim gözaltına alındığımı ve Melih Gökçek'in kasası olduğuma dair tweet'ler atmaktadır. Bu saldırıların Gökçek'i yıpratmak amacıyla atıldığı açıktır. Ben gözaltına alınmadım. Mustafa Akan, Melih Gökçek'in kasası deyip ispat etmeyenler şe….. Aldığım ihaleler KİK'e göre aldığım ihalelerdir. Türkiye'de büyükşehirler arasında en uçuş...