03 / 05 / 2024

mamak toki ne zaman teslim

mamak toki ne zaman teslim

Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 2 bin konutun temel atma törenine katıldı...

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

Mamak TOKİ Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut projesi için başvurular 16 Aralık 2019'da başladı, 15 Ocak 2020'de sona erecek… Toki 100 bin konut projesi kuraları ne zaman çekilecek...

TOKİ ne kadar tazminat ödedi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TOKİ'nin 2002-2018 yılları arasında aleyhine açılan 46 bin davadan 26 binini kaybettiğini, bunun sonucunda 165 milyon lira tazminat ödediğini söyledi.

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları ne zaman sona eriyor? 

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları ne zaman sona eriyor sorusu haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

Mamak TOKİ başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Mamak TOKİ başvuruları 28 Haziran tarihi itibariyle sona eriyor. Projede 388 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

mamak toki ne zaman teslim Haberi

mamak toki ne zaman teslim


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Belediye Kanunu’nda bir değişiklik yaptık. Ankara’nın il hudutlarını, belediye hudutları ile çakıştırdık. Her tarafta şehircilik olsun, hizmetler her tarafa gitsin. Türkiye’de 30 tane şehir’in tamamını büyükşehir yaptık ve il hudutları ile belediye hudutlarını çakıştırdık. İmar düzeni gelsin, yollar daha güzel olsun, hizmetler daha çok artsın. Şu anda Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 85-90’ı 30 Mart 2014’ten sonra büyükşehir belediye hudutları içerisinde olacaktır” dedi.


Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 2 bin konutun temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde konuşan Bakan Bayraktar, “Türkiye’yi saraç yapılardan, kaçak yapılardan, afete dayanıksız yapılardan, depreme dayanıksız yapılardan kurtaracağız. İnsanlarımızın en modern binalarda, enerjiyi savurmayan, enerji...