16 / 05 / 2024

Man Gayrimenkul iletişim

Man Gayrimenkul iletişim

Man Gayrimenkul Limited Şirketi Şile’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Musa Ünver  ve Ömer Müjdeci tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır tarafından kuruldu.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 20  bin TL sermaye bedeli  ile Zaın Sulıman tarafından kuruldu.

Man Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Man Gayrimenkul Limited Şirketi Şile’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Musa Ünver  ve Ömer Müjdeci tarafından kuruldu.

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Ask Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Alkhatıb tarafından kuruldu.

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Gayrimenkul 2021'de de yıldız olabilir!

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pallturk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nawar Sulaıman tarafından kuruldu.

Man Gayrimenkul iletişim Haberi

Man Gayrimenkul iletişim

Man Gayrimenkul Limited Şirketi Şile’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Musa Ünver  ve Ömer Müjdeci tarafından kuruldu.
Man Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları ile gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Gayrimenkullerle ilgili bölge ve konum araştırması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak, pazar analizleri ve...