03 / 05 / 2024

Manavgat mal avrlıkları

Manavgat mal avrlıkları

Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Otogar Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları, personel sayıları ve muhasebe kayıtları tutanak altına alınarak devir teslim işlemi gerçekleştirildi...

Aniden borç sahibi olabilirsiniz! Kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı

Mal varlıkları kaldığı gibi borçlar da ölen kişinin mirasçılarına kalıyor. Bu durumda reddi miras yapan pek çok kişi, ret süresini bilmediğinden bu haktan mahrum kalıyor. Uzman isim mirası reddedenin miras bırakandan önce ölmüş gibi sayıldığına dikkat çekerek bilinmeyen bir detayı açıkladı.

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

MASAK'tan kripto para borsası FTX ile ilgili flaş karar! Mal varlıklarına el konuldu

MASAK’ın FTX hakkında açtığı soruşturma kapsamında şirket sorumlusu Sam Bankman-Fried ve diğer ilgililerin mal varlıklarına el konulduğu ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Mercedes mal varlıklarını devretti! Tamamen piyasadan çekiliyor

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişiminin ardından Avrupalı devler bir bir Rusya’dan çekilme kararı alırken son olarak Mercedes de ülkeden tamamen çekildi. Mercedes ülkedeki tüm varlıklarını Rus Avtodom şirketine devretti.

Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir?

Tapuda alım ve satış işlemleri belli yaş aralıkları ile yapılmaktadır. Bu yüzden Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir? sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

Piyasalarda Eylül ayı fırtınasına yaklaşılırken, her açıklamasında uyarı yapan İslam Memiş, bu defa ev ve araba alacaklara kritik değerlendirme yaptı. "Bekletmeyin" diyen Memiş, yatırımcıya "Mal varlıklarınıza sahip çıkın" uyarılarda bulundu.

Kıbrıs açıklarından doğalgaz müjdesi geldi! Kimse beklemiyordu! İşte detaylar!

Kıbrıs açıklarındaki aidiyeti tartışmalı Cronos-1 sahasında önemli miktarda doğalgaz bulunduğu açıklandı. İşte detaylar!

Eşten izinsiz ev satılabilir mi?

Eşlerin birlikte ve sürekli ikamet ettikleri konut, aile konutu olarak ifade ediliyor. Mal varlıkları içerisinde yer alan aile konutu 194. madde ile korunuyor. Peki, eşten izinsiz ev satılabilir mi? Tapuda eşin rızası aranır mı? İşte tüm merak edilenler...

İtalya'da Rus milyarderlerin mal varlıklarına el konuyor!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla Avrupa Birliği  tarafından uygulanan yaptırımlar dahilinde şu ana kadar 5 Rus milyarderin İtalya'daki mal varlıklarına el kondu.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Vatikan'ın mal varlığı açıklandı: Gayrimenkullerin yüzde 14'ü kirada!

Vatikan’ın mal varlıkları ve yatırımlarından sorumlu birimi Apsa tarafından yayımlanan belgelerde, bu 5 bin gayrimenkulün 4 bin 51’inin İtalya'da olduğu belirtildi. Apsa Başkanı Nunzio Galantino tarafından yapılan açıklamada, Vatikan’ın gayrimenkullerinin yüzde 14’ünün kirada olduğu belirtildi.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Manavgat mal avrlıkları Haberi

Manavgat mal avrlıkları

İki ayrı oturum olarak düzenlenen toplantıya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Antalya Mahalli İdareler Müdürü Oğuz Kahraman, Valilik Araştırmacısı Necip Bek, Manavgat Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasan Çelik, İlçe Özel İdare Müdür Vekili İmdat Yakup Turgut, Mal Müdürlüğüne Vekaleten Hasan Garip, Mahalli İdareler Birimi Personeli; Mustafa Pala, Emine Öz, Seval Güven ile belediye başkanları, belediye yetkilileri ve muhtarlar katıldı. 

MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen devir teslim toplantısında konuşan Mahalli İdareler İl Müdürü Oğuz Kahraman konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Kahraman, "6360 Sayılı Yasa gereğince devir işlemlerini gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. 6360 Sayılı Yasa, 6 Aralık 2012 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bu yasa kısa adıyla Büyükşehir Belediyesi Kanunu olarak bilinmekte. Sadece Büyükşehir Belediyesi Kanununda değil bazı kanun ve kanun hükmünde...