18 / 07 / 2024

Manavgat sanayi esnafı

Manavgat sanayi esnafı

Manavgat Belediyesi’nin Sanayi bölgesinde bir süredir sürdürdüğü yol, kaldırım, refüj ve kanal kenarına park çalışmaları, bölgenin çehresini değiştirerek, işlevsel olarak da sanayi esnafını rahatlatacak.

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ küçük sanayi sitelerini inşa ediyor!

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Küçük sanayi sitelerinin inşasında TOKİ'yi etkin olarak kullanıyoruz'' dedi.

Şemdinli sanayi sitesine kavuşacak!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yapılan ve ilk olma özelliğine sahip sanayi sitesinin esnafın yüzünü güldürmesi planlanıyor. Yaklaşık 8 milyon lira maliyetle 16 bin metrekare alan üzerinde yükselen site 50 iş yerinden oluşacak.

Kırıkkale'ye sanayi sitesi müjdesi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. 

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği Sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde yer alan dükkanlarına taşınmaya başladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Manavgat sanayi esnafı Haberi

Manavgat sanayi esnafı

Manavgat Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde başlattığı yol, kaldırım, park, otopark, refüj ve kavşak düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sanayi Mahallesi’ndeki çalışmalar tamamlandığında Sanayi esnafı rahat bir nefes alacak. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Sanayi Sitesi içerisinden geçen 20 metrelik imar yolu, 2×2 bölünmüş yol olarak düzenleniyor. Her bir trafik şeridinin 7 metre olacağı ve 1.5 kilometrelik yolun düzenleneceği belirtildi.


İŞLEVSEL KULLLANIŞLILIK SAĞLANACAK

Düzenlemeler yapılırken bin 500 metrelik karayolu bordürü, 2 bin 500 metrelik kaldırım bordürü, 5 bin metrekare kaldırım parkesinin malzeme olarak kullanılacağı açıklandı. Sanayi esnafının isteği üzerine bölge içerisinde toplam 8 bin metrekarelik otopark alanının değişik yerlerde düzenlenerek 450 aracın park etmesine elverecek şekilde ayarlanacağı bildirildi. Yol, kaldırım, refüj ve kavşak çalışmalarının tamamlanmasından sonra yolun orta refüjüne aydınlatma direkleri...