18 / 07 / 2024

Manavgat sanayi esnafına yönelik çalışmalar

Manavgat sanayi esnafına yönelik çalışmalar

Manavgat Belediyesi’nin Sanayi bölgesinde bir süredir sürdürdüğü yol, kaldırım, refüj ve kanal kenarına park çalışmaları, bölgenin çehresini değiştirerek, işlevsel olarak da sanayi esnafını rahatlatacak.

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Son dakika! Pazarcı esnafına vergi müjdesi! Meyve, sebze fiyatları düşecek! İndirim geliyor!

Pazar esnafını gelir vergisinden muaf tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Pazarcıların gerekli kriterleri yerine getirmesi halinde gelir vergisinden istisna tutulacak. Peki bu durumda tezgahlara nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

Pazarcı esnafına sağlanacak vergi desteğinin detayları ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı pazarcı esnafına yapılacak vergi desteği sayesinde 80 bin esnaf senelik satım hadleri çerçevesinde basit usule tabi olabilecek.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Küçük Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Gaziosmanpaşa Elmabahçesi Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kasaplar Çarşısı esnafına kira ve taşınma yardımı müjdesi!

Ankara Kızılcahamam'da yangında zarar gören Kasaplar Çarşısı'ndaki esnaflara kira ve taşınma yardımı verilecek.

Ümraniye'deki PTT arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul Ümraniye'deki PTT arazisine, millet bahçesi, özel sanayi alanına konut ve ticaret inşaat izni veren imar plan değişikliği askıya çıkarıldı.

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Manavgat sanayi esnafına yönelik çalışmalar Haberi

Manavgat sanayi esnafına yönelik çalışmalar

Manavgat Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde başlattığı yol, kaldırım, park, otopark, refüj ve kavşak düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sanayi Mahallesi’ndeki çalışmalar tamamlandığında Sanayi esnafı rahat bir nefes alacak. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Sanayi Sitesi içerisinden geçen 20 metrelik imar yolu, 2×2 bölünmüş yol olarak düzenleniyor. Her bir trafik şeridinin 7 metre olacağı ve 1.5 kilometrelik yolun düzenleneceği belirtildi.


İŞLEVSEL KULLLANIŞLILIK SAĞLANACAK

Düzenlemeler yapılırken bin 500 metrelik karayolu bordürü, 2 bin 500 metrelik kaldırım bordürü, 5 bin metrekare kaldırım parkesinin malzeme olarak kullanılacağı açıklandı. Sanayi esnafının isteği üzerine bölge içerisinde toplam 8 bin metrekarelik otopark alanının değişik yerlerde düzenlenerek 450 aracın park etmesine elverecek şekilde ayarlanacağı bildirildi. Yol, kaldırım, refüj ve kavşak çalışmalarının tamamlanmasından sonra yolun orta refüjüne aydınlatma direkleri...