05 / 05 / 2024

Manevi Destek Projesi avcılar bakım merkezi

Manevi Destek Projesi avcılar bakım merkezi

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Organik tarım yapan 2 bin 500 üreticiye destek sağlanacak

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gelecek sene organik tarım faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 üreticiye destek sağlayacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Devletten büyük jest! Ev hanımları artık maaşa bağlandı.. Aylık işte bu kadar alacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı ve büyük bir sevinçle karşılaşılan destek ödemesinin detayları merak ediliyor. Ev hanımlarına destek projesi kapsamında ev hanımlarına maaş bağlıyor!

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni bir destek projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. İşte projenin detayları...

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

Öğrenciler dikkat acilen bakın! Aylık 20 bin TL destek ödemesi yapılacak! YÖK resmen açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi kapsamında 100 doktora öğrencisi araştırma görevlisi için destek sağlanacak. Bu destek ile öğrencilere yurt dışında tez konuları üzerine araştırma yapabilmeleri için kişi başına aylık 20 bin TL'ye kadar bütçe ayrılacak.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Tarımda yeni dönem başlıyor! Bakanlıktan yeni destek ödemesi geliyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, korona virüs salgını sonrası dünyanın en çok özen gösterdiği konuların başından gelen tarım sektörü için bir eylem projesi hazırladı. Tarımda daha aktif destekleme için 65 olan teşvik sayısının sade hale getirilmesi, destek ödemesi gibi birçok konu ele alınacak.

Ekmek yemek de lüks olacak! Sektörün ağır topları son zamdan sonra ekmeğin kaç lira olacağını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fırıncılara uygun fiyattan verdiği Un Destek Projesi’nin sona ermesinin ardından sektörün önemli isimleri ekmeğe büyük zam geleceğini açıkladı.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Manevi Destek Projesi avcılar bakım merkezi Haberi

Manevi Destek Projesi avcılar bakım merkezi

Sağlık Bakanlığının, bakıma muhtaç ağır hastalar için başlattığı "Manevi Destek Projesi" çerçevesinde, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesinde, deniz manzaralı ve konforlu Palyatif Bakım Merkezi kuruldu.


Kamu Hastaneleri Birliği Çekmece Bölgesi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, devlet hastanesinde özel olarak dizayn edilen 8 oda, bakıma muhtaç hastalar için ayrılarak Palyatif Bakım Merkezine dönüştürüldü.


Beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren, deniz manzarası, özel doktor ve hasta bakıcılarıyla dikkat çeken merkez, ev ortamında bakılması mümkün olmayan ağır hastalara hizmet verecek.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Kamu Hastaneleri Birliği Çekmece Bölgesi Genel Sekreteri Prof. Dr. İhsan Bakır, merkezi, kanser başta olmak üzere ağır hastalıklarda, hasta ve yakınlarına moral vermek ve hastaların hayatını kolaylaştırmak için kurduklarını belirtti.


Hastanelerindeki merkezin, Türkiye'nin en donanımlı ve ferah Palyatif Bakım Merkezi olmaya aday...