07 / 07 / 2024

mania planı 10 katlı bına

mania planı 10 katlı bına

Adana’nın merkez Sarıçam İlçesi’nde kaba inşaatı tamamlanan 10 katlı apartmanın, İncirlik Üssü’ndeki uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ortaya çıktı. Mania Kontrol Heyeti, binanın Mania Planı’na aykırı olarak inşa edildiğini saptadı..

10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! Türkiye Mekansal Strateji Planı geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Mekansal Strateji Planı ile ilgili konuştu. 10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! İşte ayrıntılar...

Sancaktepe 635 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan askıda!

Sancaktepe İlçesi, 635 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

1/5 binlik imar planı 10 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, istihdam çağrısına destek verdiğini belirtti. Ekinci 1/5 binlik imar planının onaylanması halinde sektörün en az 10 bin kişiyi istihdam sağlanacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı çevresinde mania planı uygulanacak!

Gülyalı Belediye Başkanı Şen, "Mania planına uygun olarak yapılaşmaya izin verilecek. Bundan sonra havalimanı çevresinde gelişigüzel yapılaşma olmayacak." dedi.

10 maddede site yönetimi planı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "10 maddede site yönetimi planı" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

10 maddede site yönetim planı hazırlama tavsiyeleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 10 maddede site yönetim planı hazırlama tavsiyeleri " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Salih Bezci: Mania Planı Ankara'nın gelişimi açısından engel!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, askeri kullanımda bulunan Etimesgut Askeri Havaalanı'na ait Mania Planı'nın Başkent'in kentsel gelişimi açısından engel oluşturduğunu belirtti.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Kartal Kordonboyu nazım imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Kordonboyu Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 10 Ağustos'a kadar askıda kalacak...

İlkbahar Sultanbeyli ödeme planı!

5 bloktan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. İlkbahar Sultanbeyli ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kartal Manzara Adalar ödeme planı!

Kartal Manzara Adalar ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. İş GYO imzası ile yükselen projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

Kale Kent Beylikdüzü ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği projede 1,471 tane daire bulunuyor. Kale Kent Beylikdüzü ödeme planı kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Esenyurt TEM Güneyi Plan Lejantı plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Esenyurt İlçesi, 1/ 5.000 ölçekli TEM Güneyi Plan Lejantı'na ilişkin lan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 10 Haziran'da askıdan inecek...

mania planı 10 katlı bına Haberi

mania planı 10 katlı bına

Adana’nın merkez Sarıçam İlçesi’nde kaba inşaatı tamamlanan 10 katlı apartmanın, İncirlik Üssü’ndeki uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ortaya çıktı. İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı Mania Kontrol Heyeti, havaalanının kuzeydoğusunda Hollanda’ya ait patriot füze savunma sistemlerinin konuşlandığı bölgeye yakın olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 10 katlı inşaatın uçakların yaklaşma- tırmanma hattına ilişkin Mania Planı’na aykırı olarak inşa edildiğini saptadı. Adana sivil havaalanı bölgesinde de 138 yüksek katlı bina, aynı nedenle durdurulmuş, mühürlenmişti.


İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nca 2001’de hazırlanan Mania Planı’nda maksimum bina yüksekliği deniz seviyesinden 118 metre olarak belirlendi. 2013’te ise Adana Büyükşehir Belediyesi ve Sarıçam İlçe Belediyesi, bu bölgede 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları hazırladı. İmar planlarına göre merkezi iş alanlarında 2.40 yoğunluk verilirken, bina yüksekliği serbest bırakıldı. Ancak,...