10 / 05 / 2024

Manisa Akhisarda zeytin OSBsi

Manisa Akhisarda zeytin OSBsi

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kurulan ve 28 parseli satılan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri ihaleyle Nimtaş İnşaat'a verildi.

İzmir ve Manisa'da zeytin alanları imara mı açılıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugün köşesinde " Son zeytin alanının da imara açılacağının belgesi "başlıklı yazısına yer ver verdi. İşte yazının detayları..

Akhisar Arena Stadı için geri sayım başladı!

Manisa Akhisarda yapımı devam eden 13 bin kişilik yeni statta çalışmalara hız verilirken, Akhisar Arena Stadı adıyla hizmete girecek tesisin 21 Ekim 2015'te tamamlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin ilk zeytin ihtisas OSB'si Manisa'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

İlk zeytin ihtisas OSB'si Akhisar'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'si kuruldu!

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu.

Manisa Saruhan'da 1. derece arkeolojik sit alanında define kazısı yapıldı!

Manisa'nın Saruhan'da birinci derece arkeolojik sit alanı içinde kalan zeytin tarlasında define araması yapıldı...

TOKİ Manisa Gördes'te başvuru dönemi 25 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvurular 25 Mart 2013'te başlıyor...

Manisa Sayalar Rüzgar Enerji Santrali kamulaştırılacak!

Resmi gazetede 14 Mart 2013 tarihinde yayınlanan yasaya göre; Manisa Kırkağaç'ta yer alan Sayalar Rüzgar Enerji Santrali, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından kamulaştırılacak...

Manisa 'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 454 bin 800 liraya!

Manisa Merkez'de bulunan gayrimenkul 25 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Manisa'da 9 ayrı noktaya spor sahası inşa edildi!

Spora ve gençliğe önem veren Manisa Belediyesi, gençlerin ve çocukların yararlanacağı spor alanlarını arttırdı

Manisa'da zabıtalar inşaat alanlarını denetledi!

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, usullere uygun olmayan inşaat alanlarına yönelik şehir içindeki mahallelerde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde usullere uymayanlar hakkında Kabahatler Kanunu ve Zabıta Talimatnamesi’ne göre gerekli ceza-i işl

Manisa Akhisarda zeytin OSBsi Haberi

Manisa Akhisarda zeytin OSBsi

Tanıtım toplantısı yapılan OSB için talepler alınmaya başlandı. Akhisar ve çevre bölgelerde faaliyet gösteren yatırımcıların katıldığı tanıtım toplantısı Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat'ın sunumu ile yapıldı. 


Katılımdan oldukça memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Böyle bir potansiyelin farkındaydık ama bunun somutlaşması bir biraz daha yüreklendirdi. Çok uzun süredir Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi girişimlerimiz vardı ama bu yerin tespiti, buradaki teknik çalışmalar bugüne kadar devam etti ve sürdü. Bizim için süreyi uzatan en önemli konulardan bir tanesi de buradaki prina tesisinin buraya eklemlenmesiydi. Bu prina tesisiyle ilgili bakanlıkta mevzuatta olmayan bir durum olduğu için zorlanma söz...