10 / 05 / 2024

Manisa Ali Kutlu Evi

Manisa Ali Kutlu Evi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’nın tarihi dokusunu korumak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Kula’da bulunan Ali Kutlu Evi’nde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Prime projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Manisa Prime projesinin  inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

Manisa Kent Estetiği Daire Başkanlığı binası inşaatında son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin Kırtık Şantiyesini ziyaret etti ve mesai öncesinde sahada özveriyle çalışan personellerle görüştü.

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Bilgisayar Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kutlu ve M. Abdurrahman Dinçer tarafından tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Kutlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutlu Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Güngören’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kutlu, Mustafa Kutlu, İlyas Kutlu ve Mehmet Kutlu ortaklığında kuruldu. 

Kutluğ Ataman'ın Erzincan'daki evine iki ödül!

Ünlü yönetmen Kutluğ Ataman’ın Erzincan’da kurduğu Mehmet Ali Bey Palangası’nın içine yapılan Erginoğlu & Çalışlar imzalı ev, iki uluslararası mimari ödüle layık görüldü.

Manisa Ali Kutlu Evi Haberi

Manisa Ali Kutlu Evi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’nın tarihi dokusunu korumak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Kula’da bulunan Ali Kutlu Evi’nde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kula’da 62 ada 13 parselde yer alan Ali Kutlu Evi’nin restorasyon işlemlerinin tarihi ve mimari dokusunu kaybetmeden devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, teknik çalışmalarını hızla ilerlediğini belirtti. Gençoğlu, “Kula’nın tarihi Ali Kutlu Evi’ndeki restorasyon çalışmalarımız devam ediyor. Araştırma kazısı sonlandı. Onarım ve güçlendirme çalışmalarımız da devam etmektedir. Bulgular ve özel alanlar için uzman görüşü ile ilgili rapor bekleniyor. Kula’daki tarihi ve mimari özellikleri nitelikli olan yapıların korunması ve yaşatılması için Büyükşehir Belediyesi hızlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Kula’nın tarihi evlerinde gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmaları ilçeye prestij katacak ve kültür turizmine...