08 / 07 / 2024

manisa Başlamış Müfrezesi

manisa Başlamış Müfrezesi

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Akhisar’ın Başlamış Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına başladığı itfaiye müfrezesinde sona gelindi.

Bekçi başvuru 2024! Bekçi alımı başladı mı, bekçi nasıl olunur? İşte bekçi maaşı 2024...

POMEM başvuru sürecinin sona ermesiyle beraber, tüm dikkatler bekçi alımı için Polis Akademisi'ne çevrilmiş durumda. Peki bekçi alımı başladı mı, bekçi nasıl olunur? İşte ayrıntılar...

'Barınma en büyük sorun' diyen Özgür Özel: Türkiye'nin en büyük direnişini kira yardımı için başlatacağım!

Yaptığı açıklamada 'Barınma en büyük sorun' diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, depremzedeler için bu ay son defa kira yardımı yapıldığını dile getirerek, "Büyük bir belirsizlik ve haksızlık var. Türkiye'nin en büyük direnişini kira yardımı için başlatacağım" diye konuştu.

İlk kez ev alacaklara düşük faiz müjdesi: 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

İlk defa konut alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi yeniden gündemde. Peki 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı? İşte ayrıntılar...

Kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Artık bu şekilde olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Peki kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması ve merak edilen detaylar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Faizsiz krediden yararlanmak isteyenler acele etsin! Ayrıntılar netleşti...

Aile ve Gençli Fonu dün resmen kuruldu. Söz konusu fonun kurulmasının ardından gözler evlilik kredisine çevrildi. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Faizsiz krediden yararlanmak isteyenler dikkat...

TOKİ Giresun 500 bin konut başvuruları başladı mı? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun 500 bin konut başvuruları ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki TOKİ Giresun 500 bin konut başvuruları başladı mı? 

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Çaykur çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Çay üreticileri merakla ÇAYKUR yaş çay paralarının hesaplara yatırılacağı tarihi sorguluyor. Peki, ÇAYKUR çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

manisa Başlamış Müfrezesi Haberi

manisa Başlamış Müfrezesi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeyde olması amacıyla oluşturulan Başlamış Mahallesi’ndeki itfaiye müfrezesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Başlamış Mahallesi’nde de vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli olduğunu düşündüğümüz itfaiye müfrezesini kısa süre içerisinde hizmete sunacağız” dedi.



Manisa Büyükşehir...